1. Segadus

Tekk siin, voodi sassis, padi kuskil aknalaual — miks su magamistuba näeb välja selline nagu sealt oleks just kari elevante läbi jooksnud? Kui viid oma kaaslase õhtuks sellisesse keskkonda, siis paned ainult teda pead vangutama, et kas sa ise ka selline omadega segamini inimene oled. Kui aga te juba elate koos, ning magamistoa põrand on täidetud riiete, arvete ja pooleliolevate projektidega, siis kuidas te eeldate, et seal üldse lõõgastuda ja teineteist nautida saab? Korista!

2. Perepildid

Jah, sa armastad kindlasti oma ema, õde ja vanaema hingepõhjani. Kas sa aga tahad, et seksi ajal su kallim su ema nägu alatasa vahtima peaks? Või miks peaks sulle endale meeldima olukord, kus vanaema sinu orgasme pealt vaatab? Vii need pildid näiteks elutuppa.

3. Liiga palju tehnikat

Vii kõik tehnika oma magamistoast kiiremas korras minema! Kas sa soovid oma kallimaga armatseda või televiisorist teiste miilustamist vaadata? No täpselt. Aeg televiisor mujale kolida.

4. Ekside kingitused

Ära hoia oma kodus seda eksi-õhku. Isegi siis, kui te alles lahku läksite. Vabane kõikidest tema asjadest ja kingitustest. Kui ta ise neid tagasi ei taha, siis jaga kasvõi sõprade vahel laiali. Sul ei ole seda pidevat meeldetuletust vaja.

5. Räpane tualettruum

Jah, okei. Tualetis võib kõike juhtuda. KÕIKE! Tänu sellele on see ruum ka üks ebaatraktiivsemaid su terves majapidamises. Näe siis vähemalt nii palju vaeva, et sa seda ikka vähemalt korra nädalas põhjalikult koristad. Ja musta pesu hoia kuskil, kust hais välja levida ei saa.

6. Vale suurusega voodi

Mida see veel tähendama peaks? Lihtne — liiga lai voodi ajab teid teineteisest lahku, liiga kitsas voodis magamine ja olemine on lihtsalt inimlikult võimatu. Leidke enda jaoks õige suurus!

7. Ärapeidetud tarvikud

Mis rikuks veel rohkem õiget meeleolu ja tuju, kui paaniline vabandamine teemal “ma ausalt panin selle vibraatori ja käerauad siia, aga ma ei tea tõesti, kuhu nad kadunud on”. Ja loomulikult sellele järgnev sahtlites sorimine ja asjade laiali loopimine. Mis meid tagasi esimese punkti juurde viib. Sellised asjad peaksid olema lihtsasti leitavad ja kättesaadavad. Leia neile õige koht.

8. Liigne valgus

Keegi ei tahaks seksida sellise valguse all, mis operatsioonitoas kirurge tervitab. Sinu buduaaris peaks olema õrn ja sensuaalne valgus, mis tõelise romantilise õhkkonna loob. Investeeri küünaldesse — need sobivad praegusel pimedal ajal eriti hästi.

9. Voodialune pakiruum

Feng shui targad väidavad, et voodialune peab puhas olema. Ja loogiliselt mõeldes — kas sa tahad ikka seksi ajal mõelda sellest, et mis juhtub olukorras, kui liigselt hoogu sattudes voodi all hoiul olevad kristallvaasid katki lähevad?

10. Ebaseksikas magamistuba

Oled mõelnud, miks hotellis seksimine nii õige tundub? Sellepärast, et seal on loodud kord ning nähtud vaeva ka voodi ilusaks muutmisega. Osta endale mõnus ja kutsuv päevatekk ning muuda oma magamistuba ilusaks. See muudab nii mõndagi.

Allikas: Redbook Magazine