Kasuta seksi, et on oma abielu mõõnadest üle saada

Kindlasti tuleb aegu, mil karjäär, perekond, lapsed, sõbrad, hobid ja teised tähtsad asjad täidavad kõik su päevad ning jäävad heale suhtele jalgu. On perioode, mil te ei saa kaasaga kõige paremini läbi ja ei mõista alati teineteist. Kui koged oma suhtes selliseid mõõnu, ära lase seksil kõrvale libiseda. Kasuta koosolemise aega arukalt ja vallatult. Kui su abielu on languses, kukub see veel kaugemale, kui seksi välja jätate. Magamistoa seikluste hülgamine on esimene mure märk, kasuta seksi, et taas õigetele rööbastele saada.

Ära vaata naist kui oma abikaasat

Jah, ta on su elu armastus — naine, kelle valisid kuni kõrge vanaduseni enda kõrvale. Ta on su laste ema (kui teil on lapsi) ja kodujumalanna, kes peab üleval majapidamist ja perekonda, tehes samal ajal edukat karjääri ja täites tuhandeid muid kohustusi.

Et muuta seks paremaks ka abielu ajal, püüa lõpetada mõtlemine oma naisest kui jumalikust ja armastavast abikaasast ajal, kui te parasjagu mänguhoos olete. Lase oma kujutlusvõimel lennata ja kujutle teda tõelise seksijumalannana ning julgusta teda vastavat rolli täitma. Sukeldu teie vahel olevasse külgetõmbesse ning unusta, et olete abikaasad.

Tehke oma toast lastevaba tsoon

Oma naisega parema seksi kogemine nõuab, et astuksite mõlemad oma igapäevaelust sammu eemale ja keskenduksite teineteisele. Kui olete lapsevanemad, tähendab see, et leidma endale kodus ruumi ainult täiskasvanutele sobivaks tegevuseks. Tasub kaaluda näiteks magamistoa muutmist lastele keelatud alaks. Lapsed jooksevad tavaliselt mööda maja, kuid kui nad teavad, et emme ja issi tuba pole lubatud, on teil tõenäoliselt rohkem aega ja ruumi iseendale. Magamistoast saab tükike taevast, kus keerleb vaid teie kahe ümber.

Loobu pidžaamast

On teada-tuntud tõsiasi, et nii paljud mehed kui ka naised arvavad, et pärast abieluvande andmist on täiesti lubatud end lõdvaks lasta. Kahjuks on see ka ühesuunaline tee seksiprobleemideni. Kui sa ei näe enam vaeva enda ülelöömiseks abikaasa jaoks, võib ta kaotada sinu vastu huvi. Hoia seks kuumana, säilitades oma atraktiivne välimus. See tähendab EI flanellpidžaamadele voodis. Poe linade vahele kandes seda, mida su naine seksikaks peab, on see siis T-särk, bokserid või üldse mitte midagi. Ära kata end voodis pealaest jalatallani kinni. Loodetavasti julgustab see ka naist kasutama fantaasiat oma ööriietuse valikul.

Parim asi abikaasade seksi juures

Suurim kasu pikaajalise suhte seksi juures on see, et võid oma partnerit usaldada ning ei pea kartma jagada temaga kõike oma seksuaalsust puudutavat. Lase oma fantaasiad valla, nihuta piire ning loo õige keskkond avastamaks seksinaudinguid naisega, kellega plaanid koos vanaks saada.

Allikas: Askmen.com