Paarisuhtes tekitab peamiselt erimeelsust seksi tahtmise sagedus. Elame kiirel ajal, armatsemine nõuab aga kohta ja üsna palju aega. Ka stress ja viitsimatus räsivad sekselu. Õhtuti väsinuna koju jõudes on üsna raske end nauditava seksi lainele viia.

Seksuaalelu vajab paarisuhtes piisavalt värskendust ja läheneda võib sellele mitut moodi. Aeg-ajalt tuleks igal paaril raskuste saabudes proovida nii mõndagi uut. Nii võid tuua magamistuppa paraja annuse värskust:

Looge oma “asend”

Asendi leidmine nõuab usaldust ja proovimistahet. See annab juurde ka tahtmist, kui otsustate koos kummalegi meeldivast asendist luua mõlemale sobiva ja meeliköitva, arendades sellest aeg-ajalt uusi versioone.

Valige seksipäev(ad)

Leidke kuus paar kindlat päeva, mil keskendute vaid teineteisele. Selline seksi plaanimine pole igav, vaid vastupidi, tekitab ootust, ärevust ja tahtmist.

Pidage seksiga pausi

Mõnikord on hea pidada seksiga vahet, et siis taas üksteist avastada. Seksi ei saa kohustuseks teha kummalegi osapoolele!

Kähkukas peol

“Kaduge” mõnelt avalikult ürituselt ära, näiteks sõbra sünnipäevalt, leidke õdus nurgake ja laske teha ihal oma töö. Abiks on siin kas või auto, kuhu varjuda. Kindlasti tekitab sellise seksi kogemine veel hiljemgi erilisi tundeid.

Proovige mänguasju

Vibraator, tupekuulid, libestid, käerauad, seksitoidud…võimalusi on palju ja nende kasutamine tuleb teie suhtele ainult kasuks!

Allikas: Naisteka arhiiv