Pennsylvaniast pärit Jamie ja tema abikaasa eelistasid varem seksida, kui nende kaheksa ja üheteist aasta vanused lapsed olid koolis, sportimas või mänguväljakutel, kuid pandeemia ajal polnud see muidugi võimalik.

"Kogu karantiiniaja on meie seksuaalelu meenutanud hiilimist ja mitte heas mõttes," tunnistab naine, kes otsustas seepeale oma järglastele täpselt öelda, millal ema ja isa seksivad ning paluda selleks ajaks privaatsust.
Naise sõnul ei suutnud ta seda enam seda varjata, kuna tundis, et valetab oma lastele.

Voodielu muutus paremaks

Seega pani pereema paika kindlad reeglid ja sõnas: "Kui me sulgeme ukse ja paneme ventilaatori tööle, siis palun jätke meid omavahele. Me seksime."

Naised sõnul lapsed alguses küll itsitasid, kuid kinkisid siiski vanematele omaette olemiseks aega. Pereema tunnistab, et tänu sellele on nende voodielu abikaasaga taas sama hea, kui enne laste sündi.

Samuti mõistab Jamie ka seda, et paljud lapsevanemad kergitavad tema avameelsuse peale kulme, kuid naine ise loodab, et see tuleb lastele pikas perspektiivis siiski kasuks.

"Loodan, et tänu sellele nad suhtu hiljem seksi kui tabusse ja teavad, et nende vanemad hoolisid üksteisest."

Hea lugeja, mida sina arvad, kas oleksid nõus oma lastelt samamoodi privaatust paluma? Jaga oma arvamust kommentaarides !