Kähkukad on sageli pisut piinlikud: varastad 10 minutit, et garderoobis või vannitoas vallatleda, kuid mingil põhjusel on see väga erinev filmidest nähtust. Aga kui need korralikult läbi planeerida, võimaldab see teil mõlemal stressi leevendada, suhet tugevdada ja leida aega intiimsuseks ning korrakski reaalsuse eest põgeneda. Ja seda oleks vahel ju nii väga vaja.

Hoia siis need asjad meeles:

1. Valmistu ette

Vaatamata oma nimele nõuavad ka kähkukad pisut rohkem aega, kui arvata oskad. Esiteks, need töötavad ainult siis, kui sa tead, mida su partner vajab ja teiseks, te peate sellest enne ka rääkima. Suhtlemine valmistab teid selleks ette, õpetab seksi ekspert Yana Tallon-Hicks.

Seega, ära salatse ja ütle talle ausalt, mis sind erutab ja kuula ära ka see, mida tema sulle räägib. “Sosista talle midagi räpast kõrva ja te lapsed ei kuule ega hooli sellest,” teab Tallon-Hicks. Või kui kardate, et lapsed kuulevad ikka kõike, saatke teineteisele hoopis seksikaid videoid, .gif’e või hoolikalt valitud emotikone (baklažaan või virsik töötavad alati).

2. Leidke õige koht

Kähkukas kestab vaid limiteeritud aja ja on alati lõbusam mõnes uues asukohas. Olgu selleks siis vannituba, auto, köök, majapidamisruum või midagi muud — teie valik, kus te oma sekselu vürtsitate!

3. Ärge raisake aega

Kähkukas pole nagu tavaline seks ja seda ei tohiks nii ka kohelda. Teie tavapäraste sammude ja eelmängu jaoks on praegu liiga vähe aega ja SEE tuleks nüüd lihtsalt ära teha. Kui tead, et su partner eelistab teatud viisil lakkumist, puudutusi või näpuliigutust, siis teegi seda.

4. Proovige midagi uut

Ei, Kama Sutraga sa mõne minuti jooksul hakkama ei saa ja kuigi praegune olukord võib paista kriisina, on see tegelikult hoopis võimalus. Te ei pruugi olla vahekorras erinevaid poose võttes, aga kui oma prioriteedid paika panete, saate selle tööga hakkama. "Kui sinu jaoks on kähkukas ka koos köögis masturbeerimine, on see täiesti okei," kinnitab Tallon-Hicks. "See on parim situatsioon, mille sa suudad välja mõelda ja see on ka efektiivne, tore."

5. Leppige võimatuga

Nii nagu ikka, kui inimene teeb plaane, siis jumal naerab. Tõenäoliselt tuleb ette olukordi, kus üks teist on kohmakas, kukub, vigiseb või naerab. Kapipealsed ei ole piisavalt kõrged või madalad, garderoobis on teravad nurgad ja avastate, et autoistmetel on igasuguseid takistusi. Ja ükskõik, kui mitu multikat televiisorist järjest tuleb, su lapsed segavad vahele. Lepi sellega, sest see on kõik osa lõbust. Ja kui lapsed tuppa tulevad, käituge korralikult!

Kähkukate räpane saladus on see, et tegelikult pole siin midagi räpast. See on lihtsalt viis, kuidas kaks kiire graafikuga inimest suudavad leida koos ühise intiimse aja. See on efektiivne seks. Ja vahel on teil seda lihtsalt nii väga vaja.

Allikas: Fatherly