1. Enne seda, kui läänekultuurid Hawaiile jõudsid, olid seal nimed nii inimestel kui ka nende genitaalidel. Nimed kirjeldasid organeid nii otseselt kui ka läbi sümbolite.

2. Uus-Guinea Sambia hõimus kasvavad poisid teevad läbi ühe omapärase rituaali. Nimelt peavad nad teatud aja kõikidest naistest eemal olema ning selle aja jooksul ka omaenda spermat neelama. Mis teha, suureks kasvamine ei ole lihtne.

3. Trobianderi hõimu lapsed Paapua Uus-Guineas alustavad seksuaaleluga juba 6-12aastaselt. Ja naistel on vähemalt sama kõrge libiido kui meestel.

4. Mõned usuvad, et antiikses Egiptuses määras Niiluse jõe tõusu ja mõõna jumal Atumi ejakulatsioon. See oli ka põhjuseks, mis paljud vaaraod seal ääres masturbeerimas käisid.

5. Vanas-Kreekas oli homoseksuaalsus täiesti normaalne nähtus. Seda eriti just vanemate meeste ja noorte poiste vahel.

6. Kolumbias, Guajiros teevad tüdrukud huvitavat viljakustantsu. Loomulikult peavad nad lõpuks ka siis magama mehega, kelle ees nad enda puusi hööritavad.

7. Siwa hõimudes, Vanas-Egiptuses oli homoseksuaalsus moes. Kes seda ei harrastanud, see oli tõrjutud.

8. Iirimaa lähedal oleval pisikesel saarel nimega Inis Beag peetakse seksi tõeliseks tabuks. NIi hoiavad täiskasvanud sel puhul alati aluspesu seljas ja seksi peetakse tervisele halvaks.

9. Vaikses ookeanis, pisikesel saarel nimega Mangaia õpetavad vanemad naised noortele poistele — alates 13. eluaastast — kuidas seksida. Keskendutakse just sellele, kuidas naisi õigesti ja osavalt rahuldada.

10. Brasiilia pisikeses külas nimega Mehinaku võistlevad mehed selle eest, kes naistega magada saab. Võistlemiseks kingivad nad naistele kalu.

11. Kreungi hõimupoisid ehitavad tüdrukutele armastusehütte, milles paari heidetakse. Seda tehakse seni, kuni tüdruk endale sobiva kaasa leiab.

12. Keskajal pani kirik asja paika — ainuke sobilik poos seksimiseks on misjonäripoos! Ei mingit trikitamist, ristiinimesed!

13. Aweikoma hõimuliikmed Brasiilias kasutavad sama sõna nii söömise kui seksi jaoks. Mõlemad tähendavad ju millegi sisestamist enda kehasse. Milleks siis asja keeruliseks ajada.

14. Himaalaja mäestikus meeldib vendadele samade naistega seksida. Tehakse seda lihtsal põhjusel — et maad liialt lastega täidetud ei saaks.

15. Prantsuse Polüneesias peeti kunagi normaalseks seda, kui vanemad oma laste seksiakti pealt vaatasid.

Allikas: Nerve