Kõik inimesed ei saa kulutada kümneid ja isegi sadu eurosid kallite vibraatorite peale, mistõttu annab seksi ekspert Stephanie Alys Cosmopolitanis nõu, milliseid koduseid asju võiksite ka magamistuppa kaasa võtta.

“Inimesed on hakanud viimasel ajal rohkem isetehtud sekslelusid kasutama, sest nad otsivad rohkem viise, kuidas intiimsust kasvatada ja seksikamad olla,” selgitab naine. “Kurgid, juukseharjad, mobiilid… Need on asjad, millega inimesed on masturbeerides eksperimenteerinud. Esiteks, ma ei arva, et keegi meist tahaks, et mobiil meie sisse kinni jääks. Teiseks — ja see on väga oluline -, selline käitumine on väga ohtlik. Selliste asjade vagiinasse toppimine võib häirida sealset naturaalset tasakaalu ja põhjustada igasuguseid põletikke.”

Stephanie sõnul on väga oluline, et me hariksime esmalt end, kuidas oma keha hoida ja millised asjad on meile ohutud. Lisaks on väga oluline hoolitseda oma genitaalide eest, sest mõtle, milleks nad on reaalselt võimelised. “See ei tähenda, et sa ei saakski kodus lõbutseda, koos või ilma oma lemmiku leluta,” kinnitab ta.

Need on asjad, mida Stephanie sõnul kasutada tohib:

1. Suled

“Õrrita ja kõdista oma partnerit pehme ja delikaatse sule puudutusega,” soovitab Stephanie. “Sulgede kasutamine seksi ajal on suurepärane viis, kuidas ootusärevust kasvatada ja panna partner su puudutust igatsema.”

Lisaks soovitab Stephanie kasutada sul enda peal vibraatorit samal ajal, kui su partner su kaela, nibusid ja reite sisekülgi sulega paitab.

2. Jääkuubikud

Temperatuuridega mängimine on väga lõbus viis, kuidas uusi sensatsioone kogeda ja tundlikkust tõsta. “Kasuta jääkuubikut oraalseksi ajal, nibude õrritamiseks või, et luua pisikesi lompe, mida saate teineteise kehadelt ära limpsida,” soovitab naine.

“Alusta sellest, et imed jääkuubikut, võtad selle siis suust välja ja teed oma partnerile oraalseksi. Samal ajal võid kasutada seda jääkuubikut, et tema reite sisekülgi mööda ringi liikuda. Sooja ja külma ühendamine viib ta seitsmendasse taevasse.” Ära unusta, et peaksite seda kordamööda teineteisele tegema, sest mõlemas rollis olla on imeline.

3. Lips

Kui teil pole kodus mõnda vana lipsu, võite kasutada ka paela või kangatükki, et teineteise silmad sulgeda. “Ühe meele sulgemine intensiivistab teist, mis tähendab, et oled ekstra tundlik oma partneri puudutustele,” teab Stephanie. “Silmade sulgemine on ka suurepärane viis, kuidas avastada oma võimu seksi ajal, andes teile mõlemale võimaluse mängida domineerivamat rolli. “Alusta sellest, et suudled ta kaela enne, kui ta nibusid näksid ja seejärel igat tema keha sentimeetrit limpsid. Selline õrritamine muudab ta metsikuks.”

4. Dušiotsik

See võib kõlada samasuguse klišeena nagu elektrilise hambaharja kasutamine, aga vana hea dušiotsik on palju ohutum. “Sellel, miks vannis või duši all masturbeerimine on populaarne, on põhjus. Esiteks, sa oled juba alasti… sa oled märg ja libe, sa oled lõõgastunud ja sul on enda jaoks piisavalt aega,” selgitab Stephanie. “Võta dušiotsik ja suru sellega enda kliitorit, alustades külma veega ja liikudes soojema poole. Kui sul on kallim dušiotsik, millel on ka erinevad intensiivsuse astmed, siis just nüüd on õige aeg neid proovida.”

Kui sul on veekindel vibraator kodus, siis kasuta neid kahte koos, et kogeda topelt sensatsioone.

5. Sall

Sall on väga mitmekülgne. “Palu, et su partner seoks su randmed kokku või su käed voodipäise külge ja proovige võimumänge,” soovitab Stephanie. “Kui su käed (ja ehk isegi jalad) on seotud, ei saa sina otsustada, kus su partner sind puudutab või pigistab.” Pange igaks juhuks lihtsalt enne piirid paika ja leppige kokku sõna, millega mäng lõppeb.

6. Spaatel

“Spaatli painduv disain muudab selle väga käepäraseks pepulaksu vahendiks,” teab Stephanie. “Roni lihtsalt oma partneri sülle või palu, et ta sinu ees kummarduks ning hammusta oma huult enne, kui koged seda rahuldavat sensatsiooni, mida tekitab spaatliga pepu laksamine.”

Kui soovid olla ekstra siivutu, kasuta samal ajal oma lemmikut vibraatorit.

7. Toit

Mõned toidud, mis sul kodus ehk olemas on, võivad toimida hästi ka seksuaalsetes eksperimentides. “Mesi, vahukoor ja sulatatud šokolaad võivad pakkuda täiesti uusi kogemusi, sest need haaravad kaasa kõik viis meelt,” teab Stephanie. “Pea meeles, et liiga palju suhkrut su vagiina ümbruses võib lõppeda seenhaigusega, mistõttu võiksid toitu kasutada oma huulte, nibude, keele, kaela, naba ja sõrmedega — mis iganes sulle sobib.”