Klooni oma kallima meheau

Selles, et oma mees on kõige parem, pole kahtlustki. Aga miks siis üldse vaevuda poelettidelt parima vibraatori otsimisega, mis vajadusel seda asendama peaks? Geniaalsed tootearendajad on mõelnud välja lahenduse, mille abil oma kallima püksisisemuse kloonimine täiesti reaalne ja koduste seinte vahel tehtav on. Millest jutt? Vaata siia!

Kasutajate kommentaarid reedavad, et tegemist on küll mõnevõrra lasteaia kunstitundi meenutava tegevusega, kus kogu laud ja keha ise täis plätserdatud saab, kuid ometigi on see lõbus ja kindlasti heaks mälestuseks mõlemale poolele. Ja mis on parim? Tulemuseks on sinu kallima meheau mõõtmete ja ülesehitusega mitmefunktsiooniline peenisvibraator, millega pimedatel sügisõhtutel lõbusalt aega veeta.

"Kõigepealt tuleb mees muidugi nõusse rääkida, tegemine ise on juba väga lõbus. Ja nurjatult räpane. Mees tuleb eelnevalt muidugi ära raseerida, muidu ei ole mõnus," soovitab eestlanna, kes on kodus kaaslasega endale selle tellinud.

Ka mehed ei jää ilma

Kui nüüd mehepojad seda lugedes näost punaseks minna jõudsid — “Miks keegi meie peale ei mõtle?!“ — siis on aeg rahuneda. Muretsevad küll. Ja muretsevad nii palju, et vajadusel, nõusolekul ja võimalusel saate te kõik ka oma kauni naise nabaalusest piirkonnast elutruu jäädvustuse valmistada. Karp lubab lausa täiesti täpset koopiat. Vaata ise siit!

Kommenteerijad kiidavad nii valmisvormitud mänguasja elutruud detailsust kui ka ilu. Kui esimesel korral välja ei tule, siis ei tasu meelt heita. Valmistamiseks mõeldud segu saab ka uuesti osta.

Naistekas soovib omalt poolt kõikidele julgetele pealehakkajatele edu. Ja loomulikult ootame kõikide lõbusaid meisterdamislugusid naistekas@delfi.ee!