Iha õppetunnid

Enne striptiisiga alustamist tuleb luua taust — meeleolu määrab kõik. Süüdake mõned küünlad või pange lambi sisse roosa pirn. Mahe valgus tekitab superseksika aura ning näitab ka teie keha kaunimana. Valige taustaks mõni libiidot stimuleeriv lugu, nagu näiteks Britney Spearsi “I’m a Slave for You” või mistahes Prince´i lugu. (loetelu läbiproovitud variantidest on toodud loo all!)

Korralik etendus nõuab loomulikult ka kostüümi, aga seksika striptiisi võti on enesekindlus. Seega valige kostüüm, mis toob välja teie parimad vormid — näiteks büsti tõstev pihik või kannikaid paljastavad stringid. Ümbritsege end sulgboade või siidisallidega, mida teil on hiljem võimalik ümbert ära heita. Kandke mitmeosalist kostüümi, mis tuleb lahti nööpida, haakida või siduda. Pidage meeles, et see on striptiis, seepärast ei pea see tema jaoks lihtne olema. Lõpetuseks vürtsitage oma kostüüm kõige olulisema erootilise komponendiga — kõrge kontsaga kingadega.

Alustage kuratlikku tantsu puusade hööritamisega muusika taktis, hoides partneriga silmsidet. Intensiivistage elamust enese puudutamisega: käige sõrmedega üle kogu oma kurviline maastik. Silitage ja hõõruge õrnalt oma rindu. Kui partner on jäägitult paigale naelutatud, alustage riiete ükshaaval seljast koorimist nii aeglaselt ja võrgutavalt, kui te oskate.

Pöörake rinnahoidjat lahti haakides talle selg, seejärel pöörake ringi ning riputage seda ta nina ees, pakkudes talle segamatut eestvaadet… ning pange tähele, kuidas ta keel üha sagedasemalt huuli niisutama tükib. Seiske talle nii lähedale, et te puutute peaaegu kokku, ning rullige õrnalt jalast sukad (võrksukad ei jäta iial muljet avaldamata) ning ta selga mööda hakkavad jooksma judinad. Laske püksikud rebadele ning lööge need siis jalahoobiga eemale. Ja kui te lisate lõppu sületantsu, siis olete eksami hiilgavalt läbinud.

Kodutöö kallima iharaks ajamiseks

Viige oma striptiisietendus iharamale tasemele ning lisage etendusse veidi fantaasiat. Täiendage oma kostüümi pikkade mustade kinnaste ja kõvakübaraga, koorige kindad käest ja laske neil ta näole langeda. See paneb ta huilgama. Kui teda erutab ärinaise tüüp, siis pange selga range kostüüm ning tõmmake juuksed kukla peale kokku. Ja kui te lasete tal näha seeliku all peituvat mustast pitsist sukapaela — siis on ta erutus tagatud. Andke ainet tema — ja enese — kujutlusvõimele ning etendus leiab marulise vastuvõtu.

Testitud muusikat:

Chris Isaak “Wicked Game”
Peter Gabriel “Blood of Eden”
Al Green “Can’t Take My Eyes Of You” või “You Are My Everything”
Alanah Myles “Black Velvet”
Amanda Lear “(Fabulous), Lover Love Me” või “Nymphomania”
Leonard Cohen “By The Rivers Dark”
U2 “Can’t Help Falling In Love” (just-just, U2’d mõtlen!)
Sade “Someone already broke my heart”
Burce Springsteen “Secret Garden”
Sting “Every Breath You Take”
Elvis Presley “One Night With You”
Tanita Tikaram “Wonderful Shadow”

Tempokam:
Annie Lennox “Put A Little Love In Your Heart”
Billy Idol “Dancing With Myself”
Joe Dassin (näiteks: “Le petit pain au chocolat”)
Vaya Con Dios “Heading for a fall”
Sandra “Don’t Be Agressive”