Kui oleme armunud, on meie seksuaalsed elamused haripunktis, mõne aja möödudes aga kired vaibuvad ning tekib igatsus millegi uue järele. Ühed otsivad sel ajal uut partnerit, teised proovivad uusi poose, viivad ellu fantaasiaid, katsetavad erootilisi mänguasju või vaatavad vastavaid filme.

Tavaliselt vajavad seksuaalset dopingut just mehed, sest ihkavad rohkem vaheldust. Kõige eksperimenteerivam periood jääb suhete algusesse, kui partnerite vahel kujuneb välja usaldus ning nad hakkavad katsetama uusi variante — üks on sealjuures algataja, teine aga kas tuleb kaasa või mitte…

Nõuanded naisele

1. Mees ei kao kuhugi. Kui mees teatab, et tahaks seksida kolmekesi, siis tähendab see, et üksnes sinust jääb talle väheks. Kas tema vajadused ületavad sinu omasid ning tal jääb veidike armastusest puudu või tahab ta enda kõrval näha teist tüüpi naist. See ei tähenda aga veel kaugeltki mitte, et sinu partner läheb oma teed.

Samas tasuks ikkagi mõelda, mis on see, millest tal vajaka jääb. Püüa teda küsitleda ning selgitage välja, milline oleks see naine, keda ta kolmanda osalisena näeks — kas on tähtis vanus, soeng, meik? Äkki tasuks mängida seda virtuaalset isikut või võtta üle mõningaid oma sõbrannade omadusi, millele kallim viitab. Tunned end palju rahulikumalt, kui mõistad, et su sõbrannas Annes ei võlu su partnerit mitte tema keha, vaid näiteks kaunis maniküür. Lase endale samasugune teha ning kallimal võib sootuks kaduda himu tirida Anne kolmandana oma voodisse.

2. Mängi ise ka. Suhtu mehe fantaasiatesse mitte kui kutsesse tegutseda, vaid kui kutsesse seksuaalset mängu mängida. Kehtesta omad reeglid. Ta tahab vaheldust — las saab siis. Soovita talle oma erootilist stsenaariumit.

3. Viha kütab kirge. Pea meeles, et fantaasiad on kõige süütum viis üles soojendada seksiisu. Sinu partnerit erutab ilmselt üksnes mõte kolmele voodis. Täiendavaks ergutiks on sinu emotsioonid — sa oled vihane, see lisab omajagu energiat suhetesse ja tõstab libiidot. Paljud paarid algatavad alateadlikult tülisid, et suurendada vastastikust seksuaalset tõmmet. Võiksite vahetada ärrituse sama tugevate emotsioonide vastu, kuid olgu need vaid plussmärgiga.

4. Räägi iseenda fantaasiatest. Tuleta meelde oma isiklikke fantaasiaid, küllap neid on. Jutusta nendest oma partnerile, isegi kui seda on raske teha. Võib selguda, et sinu enda salaunistused on sama julged. Kallim tundub sulle sel juhul palju siiram, kuna ta julges oma fantaasiad päevavalgele tuua.

Nõuanded mehele

1. Kõiki fantaasiaid ei pea realiseerima. Armusuhetes on peamine, et kumbki partneritest saaks rahulduse. Kui ühele teist on mõni eksperiment vastuvõetamatu, ei tasu peale käia. Saavutanud oma tahtmise, sa vaid rikud suhted ja võimalik isegi, et hävitad need.

2. Võimu näitad ka teisiti. Miks unistad just kolmekesi seksimisest? Nii tahad ilmselt realiseerida oma võimuiha. Et tunda end mehisemalt ja tugevamalt, pole vaja haaremit. Püüa oma tähtsust tõestada millegi muuga.

3. Ära muutu ühe idee orjaks. Leia erootiliste tunnete soojendamiseks teisi teid, mis meeldivad teile mõlemale. Olgu see erootilise filmi vaatamine või armumängud kinos — andke voli oma kujutlusvõimele, aga ärge muutuge ühe idee orjaks. Fantaseerige tundmuste tugevdamiseks, kuid ärge lubage unistustel enda üle kontrolli haarata.

Artikkel Naisteka arhiivist