Arglik näost õhetav noormees astub apteeki. Avab vaikselt ja ettevaatlikultukse. Astub kõhklevalt leti juurde. Vaatab natuke aega ringi ja ütleb siistasase häälega apteekerile:
"Palun üks pakk preservatiive."
Apteekril on kehv kuulmine:
"Kuidas?"
Noormees kordab küsimust. Apteeker teeb mõtliku näo pähe: "Mitte ei kuulnud!"
Noormees läheb näost päris punaseks: "Palun üks pakk preservatiive!"

Nüüd sai apteeker asjale pihta ja hüüab üle saali oma kolleegile:"Too sellele noormehele siin üks pakk kondoome!"

Noormees võtab pakikese, näost tulipunane ja maksab värisevate kätega raha.Suundub siis ukse poole. Ukse juures peatub, vaatab tagasi inimeste poole jaütleb katkendlikult väriseva häälega:
"No... ma lähen siis... keppi tegema..."

Vaevalt keegi küll apteekrile ja uudishimulikele kiibitsejatele niimoodivastab, kuid eks seda hirmu ole nii mõnigi tundnud. Tegelikult võiks mõeldahoopis positiivselt. Pole võimatu, et ehk nii jääb noormees oma ostuga just mõnelevannisoola valivale näitsikule silma kui võimalik enesekindel ja turvalinepartner.

Tänapäeval pole enam tarvis karta apteekri silmist etteheite välgatust. Kuiaga sulle tehakse kohatu märkus, saad asutust süüdistada ahistamises. Kuijust viitsid.

Mis puudutab kondoomide ostmise julgust, siis tuleb küll mainida, et julgehundi rind pole mitte ainult rasvane, vaid julge hunt on ka terve. Jamillisele naisele meeldivad tõbised mehed?!

Tean omast kogemusest, et jõulise, kuid kindla liigutusega kondoomi taskustvõtmine erutab mind. Mees, kes tahab mind ja samas pakub turvalisust - mm,see köidab mind. Eriti paljulubav on, kui taskus pole mitte ainult üks, vaidrohkem pakikesi. Siis tunnen juba ette rõõmu pikast ja seiklusterikkastööst.

Ka kõige suurematele

Alati on leidunud kurtjaid, et nende riistvarale pole sobivat öömütsikest.Et kõik on väikesed. Nüüd on ka sellele murele lahendus.

Paljud kondoomitootjad on saanud pahaseid signaale, et vägevad riistad eimahu nende tüüpmõõtmelistesse öömütsikestesse. Seepärast tasub meestel, kesteavad ja tunnevad oma suurt mõõtu, alati otsida sõbrale kaitsevahenditmärkega Large. Näiteks Lifestyle Large on pikem ja laiem kondoom, misvõimaldab end mugavalt tunda võimsamatel isastel ja nautida armurõõmevähimagi pitsituseta.

Alates suvest valmistab Rootsi firma RFSU lausa kolmes eri suuruseskondoome. Ja selleks, et mehed teaksid, millise suurusega kaitse neile kõigeparemini sobib, on tootjad töötanud välja täpse mõõtmisseadme. Imeline RFSUCondometer toimib mõõtealusena ideaalselt sobiva kondoomi ostmiseks.

Firmapakub kolmes mõõdus kondoome: kitsast kondoomi Mamba, keskmise suurusegakondoomi Profil ja eriti suurt kondoomi Okeido. Kes pole oma meheuhkustsõpradega saunas mõõtnud ning on oma suuruses ebakindel, võib osta katestpaki, mis sisaldab kõigis kolmes suuruses kondoome. Ja ei mingit muret,mis armurõõmu võiks segada.

Seega pole põhjust enam väita nagu väärtuslikkuandi ei tunnistataks ega sellega arvestataks.

Kui sind segavad mõtted

Liiguvad müüdid, nagu vähendaksid kondoomid peenise tundlikkust javähendaksid naudingut. Tegelikult tuleks põhjust otsida mitte kaitsevahendi,vaid inimese enda juurest. Nimelt peaks olema ammu teada, et suur osaerutusest toimub ajus ning seega saab erutust pidurdada kahjuks liigagihästi vales suunas mõtlemine.

Üks sõbranna väidab, et suudab mehele kondoomi nii peale panna, etpartner seda kireuimas ei märkagi. Siin pole küll alust rääkida rõõmurikkumisest või spontaansuse segamisest. Mina arvan, et kõik sõltubenesekindlusest ja tahtest. Kui just tahate seksida, kui ei, siis muidugivõib rääkida asjadest nii ja teisiti.

Kui mees juba enne kondoomipaki avamist tunneb, et erutus langeb, ei saa seekindlasti olla tingitud lateksist. Aitama peaks suhtumise muutmine -kondoomi kasutades võib nautida seksi, tundmata muret soovimatutetagajärgede ees. Turvatunne aitab lõdvestuda ning vaid mõnule keskenduda.

Kondoomi paigaldamisest saab teha ühe armumängu erutava osa, lausa rituaali,nii et erutus vaid kasvab ning mõnu suureneb. Näiteks suudavad osavamadnaised kondoomi peale tõmmata vaid huulte abil. Samuti saab juba läbipealetõmmatud kondoomi keelega erutust suurendada.

Soovimatu rasedus, sugulisel teel leviv haigus või HIV-infektsioon võivadseksi nüüd ja edaspidi palju rohkem segada kui väike abimees.

Vahelduseks kasutan ka naistekondoomi, mille hoolega sooja surinat tekitavalibestiga kokku määrin. Siis pole muret, kas saab õigel ajal mehele öömütsipeale või ei. Ja otsustanud, et tahan ja olen nõus, tunnen ka mõnikorderutust ehk juba mitu tundi enne voodini jõudmist tasahilju saabuvat.

Ise olen alati turvaseksi poolt. Kui ringi seigelda ja partnereid vahetada,pole ka muud valikut. Kord püüti mindki veenda vastupidises ja kuiväikemees pärast pikki ja põhjalikke, kuid siiski õnnestunud (minu võit!)läbirääkimisi pea longu lasi. Otsustasin teda aidata. Nimelt pidasintargemaks tema silitamise asemel ennast silitada. Tõusin ja tegin väikesestriptiisi, ennast sealjuures juba kiima ajades. Ja teate, see aitas - tehkejärele!

Pikk ja kirglik vahekord

MAPA uus spetsiaalkondoom Bolero aitab oma liibuva kuju ja rõnga tõttukaasa intensiivsele ja kauakestvale armurõõmule. Vastupidiselt teistelekondoomidele on Bolero ülemine kolmandik kitsam ning varustatud tuntavarõngakesega. Selline väljanägemine ei paku mitte ainult lisaturvalisust,vaid soodustab ka pikka ja kirglikku mõnu.

Olen isegi mõelnud, et võiks neid kasutada. Mõnikord tundub, et lirtsumineuputab väikese abilise ja see kaob mu sisse. Seejuures oleks tõesti abiksöömütsi liibuv mudel. Ehk aitab ka väike kammitsetus mu naudingule kaasa,pikendades minu rännakut mööda orgastilisi tippe.

Õrnad mokad vajavad kaitset

Jah, nagu juba olete mõistnud, meeldib mulle ise suuseksi pakkuda ja kasaada. Kord lakkusin nii suure isuga, et kumm jäi kuivaks. Siis võtsin omasalapärasest öökapikesest spetsiaalselt suuseksi jaoks valmistatud libestija imesin edasi. Mõnus!

Kui kondoome on lahkelt käes, võib ka suuseksi ajal neile määrida vahukoortvõi muid maiustusi, näiteks shokolaadikreemi. Pärast muidugi oma allpoolsetehuultega magustoite imeda ma ei taha. Kumm võib hapraks muutuda ja siis võibsellise kokteiliga jama olla.

Tahan kaitsta ka oma teisi mokakesi. Selleksolen varunud õrnad, lausa siidpehmed kiled, mille läbi, omavahel öeldes, kaise end mõnikord hellitan. Minu meelest muudab kättesaamatus mehed eritikiimaliseks ning pärast suruvad nad (taas kaitsevahendisse pakitud!) riistasuurema mõnuga mu salakoopasse.

Puhka mõnuga

Enamuse inimeste jaoks tähistab puhkus lõbu ja senuaalsust. Sagelilõõgastutakse, reisides nii kodu kui välismaal. Samuti nagu kuuluvad kokkupuhkus ja seks, kuuluvad kokku ja puhkus ja kondoomid. Rusikareegel on, etturvalisus annab vabaduse. Minu reisikotis on kondoomid sama olulised naguvaluuta, ilus pesu ja kõhuvalu tabletid (te teate neid võõraid sööke!).

Võõramaised mehed ja naised on vaieldamatult erutavad. Kuid peale võõratemperamendi võivad nad omada ka võõraid "ohte". Kord kohtasin reisil ühtetõmmut noormeest, kellega kulutasime ühe ööga ligi kümme kummist abilist.Oli see vast öö!

Ma ostan kodumaalt alati kaasa turvalise kaubamärgiga kondoome. Peale selle,et tahan teada, mida ma kasutan, pole ka just alati kerge võõras linnaskondoome osta. Siinkohal tahan tänada hotelle (tavaliselt küll neljatärniga), kus kondoomid sind koos veini ja viskiga minibaaris ootavad! Seeon tõeline teenindus.

Õppides tundma võõraid kultuure, peab olema ka valmisise teisi õpetama. Mitte igas riigis ei suhtuta sinusse mõistvalt, kui teedettepaneku kondoome kasutada. Lõunamaised mehed võivad küll meelsasti müüaoma armastust, kuid võivad kondoomi nähes kähvata: "Lits oled või?" Kuid omasärk on ihule kõige lähemal ja järeleandmisest ei saa juttugi olla. Kaskondoomiga või jääd ilma - see on minu raudne põhimõte nii kodu kui kavälismaal.

VÄIKE KONDOOMI-KASUTAJA SÕNASTIK

1.Ma soovin, et me kasutaks kondoomi.

Rootsi: Jag vill att vi använder kondom.
Inglise: I want us to use condom.
Saksa: Ich möchte, dass wir Kondome benutzen.
Prantsuse: Je voudrais que nous utilisons des préservative.

2. Kust saaks osta kondoome?

Rootsi: Jag vill köpa condomer.
Inglise: Where can I buy condoms?
Saksa: Wo kan man kondome kaufen?
Prantsuse: Que est cequ onpeutacheter des préservative?