On kordi, kus kuum ja kirglik seks võib kesta lausa terve igaviku. Ning on kordi, kus asi saab välgukiirusel aetud. Kui kaua kestab aga keskmine seksuaalvahekord?

Dr Brendan Zietschi, Queenslandi ülikooli teadlase uurimustulemused on järgnevad:

Penetratsioon võib kestab tavaliselt 33 sekundist kuni 44 minutini. Keskmine seksuaalvahekorra pikkus on 5,4 minutit.

Miks inimestel seksimine üldse nii kaua aega võtab?

Kui me lähtume seksi esmasest eesmärgist evolutsioonilises mõttes — seemnevedeliku viimisest tuppe — siis milleks kogu see hööritamine, hõõrutamine ja hullamine? Selle asemel, et peenisega 200 korda edasi-tagasi käia, võiks ju selle lihtsalt korra õigesse kohta panna, ejakuleerida ja olekski asjaga ühel pool?

Enne kui vastad, et seks on ju hea, siis pea meeles, et evolutsioonil on sellest kui meeldiv see kogu protsess sinu jaoks on, täiesti ükskõik. Paralleeli saab tuua söömisega — kõigile meeldib hea toit, aga see ei tähenda, et me iga ampsu enne allaneelamist viis minutit mäluksime. Miks siis inimesed nii kaua seksides vastu peavad? Tuleb välja, et tegemist on teadlaste jaoks üsna keerulise küsimusega, kuid tõde võib end peita peenise kujus.

Mida nüüd selle informatsiooniga peale hakata? Suurt midagi. Parem on selle peale vähemalt seksimise ajal mitte mõelda. Head hullamist!