Reis kõige sügavamatesse erootilistesse paikadesse on sinu alateadvuse teene, esitledes kõige absurdsemaid stseene, partnereid ja käitumist. Seksimaiguline unenägu toob sinus sageli esile tunde, mida tajud veel mitu päeva hiljem.

Miks sellised veidrad unenäod vabastavad köidikuist meeletu kire: seks võõraga, eksiga, sõbraga, kuulsusega. Mida see tähendab?

Dr Pam Spurr ütleb seksunenägude tõlgendamise raamatus (Sex Dreams and Symbols — Understanding Your Subconscious Desires) järgmist: „Nagu iga unenäoga, tõmbavad meie seksunenäod tähelepanu mõnele olukorrale vms meie elus, võib-olla isegi samal ajal puhastades meid emotsionaalselt“.

Kui sinu teadlik mina läheb magama, siis vabaneb alateadvus, hakates kokku panema päevasündmusi ja/või killukesi minevikust kõige imelikumal moel. Kui sul on miski südamel, siis võtavad sinu unenäod selle kokku ja peegeldavad seda, tihti küll üsna segaselt. Teadlik mina seda ei suudaks.

Dr Pam lisab: „Unenäod juhivad meie tähelepanu puudujääkidele, soovidele, meeldivatele ja ebameeldivatele asjadele, samuti asjadele, mille pärast muretseme jne. Muidugi on ka täiesti seosetuid unenägusid, mis on pandud kokku kui eri pusled ning neil pole mingit tähendust.

Mis puutub aga seksunenägudesse, siis see ei tohiks üllatada, et sa neid näed — on ju seks elus üks jõulisemaid ja kirglikemaid väljendusviise. Seksunenäo tõlgendamine võib anda avardava kogemuse.

Kas sina näed seksunenägusid?

Allikas: goodtoknow