Kui sul tekivad pingepeavalud või avastad, et tihti hakkab su pea valutama näiteks just keset päeva, siis tänu hommikusele seksile võid selle probleemiga hüvasti jätta, sest mõnus orgasm aitab valu vähendada. Miks mitte proovida ja jätta oma talumatud peavalud selja taha?

Hommikuseks on ka hea viis oma mehele rõõmu valmistada, sest mehed on teatavasti kõige kiimasemad justnimelt hommikuti, sest siis on nende testosteroonitase kõige kõrgem. Hommikune kähkukas voodis tekitab talle kindlasti terveks päevaks hea tuju, mistõttu on see koduses olukorras, kus närvid juba täitsa läbi, heaks vahelduseks mõlemale suhtekaaslasle.

Ka naistele, kes ennast hommikuti just tõelise seksikiisuna ei tunne, on Rogersil hea uudis. “Hommikune seks annab terveks päevaks näole mõnusa ja särava jume,” räägib ekspert. Kuna seksi ajal hakkab veri terves kehas liikuma, omandavad põsed kelmika puna lausa iseenesest.

Ka närvilised inimesed leiavad, et hommikune seks on suurepärane, sest aitab rahustada peas tiirutavaid hirmsaid töömõtteid ja peale orgasmi ei tundugi need enam nii jubedad. Mõnus tunne kehas aitab palju positiivsemalt päevastele raskustele vastu minna. Ka aitab see paarisuhtes tülisid leevendada, sest kui teil mõlemal on hommikust saati hea olla, ei olegi teil kummalgi põhjust tüli üles keerata.

Ja üks tore omadus on hommikuseksil Rogersi meelest veel: “Hommikuvalguses näed oma partnerit teistsugusena, eriti juhul, kui te muidu olete harjunud seksima õhtuhämaruses. Mehed armastavad silmadega ja tahavad oma kallist naist näha võimalikult hästi, mitte teda pimedas ette kujutada." Naised, kes on oma keha suhtes ebakindlad, võiksid just tänu hommikusele hullamisele oma kompleksidest vaikselt vabaneda.

Allikas: Cosmopolitan