Meestele tekitab suurt ebakindlust nii nende meheau suurus kui ka erektsiooni kestvus. Mehed tahaksid kõik olla Supermanid oma naise jaoks, ent selleks ei pea endale keemiat sisse ajama. Magamistoas saab kangelast mängida vallatute seksleludega.

Peeniserõngad ja suurendajad on suurepärased abimehed erektsiooni võimendamiseks ja pikendamiseks.

Kliitoril on naise orgasmi saamisel ülimalt oluline roll!

Kuna mehed saavad orgasmi oluliselt kiiremini kui naised, siis erektsiooni pikendamiseks on suurepärased abimehed peeniserõngad , mis hoiavad mehe ejakulatsiooni tagasi. Peeniserõngas ei tee orgasmi nõrgemaks, vastupidi - tõmba rõngas ära, kui naine on juba tipus ja saage koos võimas orgasm.

Vibratsioone on vaja naise kliitori masseerimiseks. Nimelt on kliitoril 8000 närvi, mida on rohkem kui kusagil mujal inimese kehal.
Hea seks ei tähenda ei naise ega mehe jaoks ainult penetratsiooni + orgasmi. Hea seksi saladus peitub hoopis vahelduses ja variatsioonides.

Sekslelud on suurepärased abivahendid magamistoast tolmu pühkimiseks. Spetsiaalselt paaridele disainitud vibraatorid masseerivad suguühte ajal naise kliitoril asuvat kaheksat tuhandet närvi ja viivad naise lisaks g-punkti orgasmile ka kliitori orgasmini, mis tähendab topeltmõnu.

Naise naudingu tugevus on tema kahe kõrva vahel kinni
Mees, kas teadsid, et sel ajal, kui sina naisele keelekat teed, muretseb tema, mis lõhn ja maitse sind ees ootavad? Võta pinge maha ja kasuta kliitorimassaažiks vallatuid sõrmevibraatoreid, mis lühendavad 20-40 minutilise keelemassaaži 2-3 minutiliseks vibro-orgasmiks. Uuringud on tuvastanud, et 75% naiste orgasmidest on justnimelt kliitoril.

Vaata kogu valikut Must Panter Erootikapoe e-poes.

Elu on nautimiseks!

Must Panter

Jaga
Kommentaarid