Ärge unustage, et on kordi, mil seks polnud teie jaoks “vaeva väärt”, tema jaoksoli see aga plahvatuslik.

Mida siis teha, et seks oleks mõlemale poolele ühtviisi huvitav, rahuldustpakkuva, vaheldusrikas?

Keha vastu keha

Mida rohkem on seksi järel kehalist kontakti, seda parem. Uskumatult intiimne on lebada nägudega vastamisi, jalad läbi põimunud, hea on ka niinimetatud lusikaasend teineteise kaisus.

Öelge “aitäh”

Tehke teineteisele seksi järel komplimente — midagi lihtsat, näiteks:“Sa olid tõestiväga hea.”

Füüsiline kontakt

Alustage padjasõda või kõditage teda, kuni ta naerdes alla annab. Mitteseksuaalse sisuga tegevus magamistoas võib olla äärmiselt sensuaalne.

Sidumismängud

Kasutage nelja siidisalli ja pikka sulge.

  1. Otsustage, kes on domineeriv pool (kes teise kinni seob) ja kes on alluv (keskinni seotakse). NB: rollide vahetamine õhutab teie seksuaalset sädet ning aitab teil välja selgitada, milline roll teile rohkem meeldib.
  2. Siduge alasti partner randmetest ja pahkluudest voodi külge kõvasti kinni, aga mitte nii, et sall teda sooniks.
  3. Õrritage teda sulega ja tõmmake huultega üle ta keha, aga vältige erogeenseid piirkondi. 
  4. Viige ta selleni, et ta anuks teilt, et te jätkaksite. Aga pidage meeles, et vahekord toimib teie tingimustel. Teie käes on kontroll.

Kalorikontroll

Keskmine suudlus (3,5 minutit) põletab 12 kalorit. Pool tundi energilist seksi kulutab umbes 150 kalorit.

Riietumine

Seksikas aluspesu ning kostüümid lisavad teie armuelule vürtsi.

Orgasmi teesklemine

Teesklemine võib ju mehe ego turgutada, aga pikemas perspektiivis ei tee seeteda voodis osavamaks.

Mängud

Asetage tühja pudeli ümber kaheksa paberitükki. Kahele paberitükile kirjutage “küsimus”, kahele “teene”, kahele “jook” ja kahele viimasele “ülestunnistus”.

Keerutage kordamööda pudelit ja vaadake, kus see peatub. Kui see peatub küsimuse juures, siis tuleb teil vastata partneri esitatavale seksialasele küsimusele. Kui see jääb pidama “ülestunnistuse” juurde, tuleb teil tunnistada üles midagi vürtsikat, millest te seni olete vaikinud. Kui see jääb pidama “teene” juurde,tuleb teil täita partneri valitud seksuaalse sisuga soov. Kui see jääb pidama“joogi” juurde, rüübake sõõm šampanjat.

Puhkuseseks

Hotellitoa eraldatuses unustage riided. Tellige toit tuppa ja serveerige seda teineteisele seksikalt.

Internetiiha

Internetis võite olla see, kes te iganes olla tahate ning rahuldada oma kõige metsikumaid fantaasiaid koduseinte vahelt lahkumata. Jututoas ja e-postigasuheldes on teil arvatavasti ka vähem piiranguid peal kui silmast silma suheldes.

Milline on teie tuju

Mõelge sellele, mis tujus te parajasti olete. Kas te tahate partnerit poputada või lebate te parema meelega vaikselt ning lasete partneril omaette toimetada?

Aluspüksid

Mida seksikamad, seda paremad. Või minge kohtama üldse ilma aluspüksteta. Isegikui te oma riivatust saladusest partnerile ei räägi, paneb see teie silmad kelmikalt särama.

Libido

Libidot aitavad turgutada:
Suhtlemine. Vestelge sellest, mis teile teie seksielu juures meeldib ja mis eriti ei meeldi. Selgitage välja viis asja, mis muudaks seksi teie mõlema joaks paremaks.

Romantika. Jah, südamed, lilled ja küünlavalgusõhtud võivad mõjuda kliseena, aganeed tõesti mõjuvad.

Mõttetrikid

Mõttes rollide vahetamine on trikk, mis aitab teil käituda enesekindlamalt ja nõudlikumalt. Kujutage endale ette, et olete ise mees ja võrgutate kallimat esimest korda. Ärge mehele öelge, mis mängu te mängite — see muudab asja põnevamaks.

Nimi

Tema nime nimetamine seksi ajal võib muuta seksikogemuse tema jaoks sügavamaks ja intiimsemaks, mis saab ka teile ainult positiivselt mõjuda.

Seks väljas

Rannas, romantiline seks liival, piknik aias…

Telefoniseks

Helistage kallimale töö juurde, kui teda ümbritsevad teised inimesed ja ta peab teesklema, et ei ole erutatud.

Kiirseks

Kui te olete seksuaalvahekorras kohas või ajal, mil te seda tegema ei peaks, ujutab adrenaliin teie keha üle. See paneb teie südame kiiremini lööma, stimuleerib vereringet genitaalides ja võimendab erutust.

Rollimäng

Katsetage “seksikate võõraste” stsenaariumiga, et ammutada inspiratsiooni. Leppige kokku kohtamises baaris ja teeselge esmakordset kohtamist ning juhuseksi.

Piitsutamine

Piitsutamine käib kaasa sidumismängudega: see on riivatu, seksikas ja lõbus. Paar laksu tagumikule võivad olla väga erutavad, kuna need stimuleerivad vereringet naha all ja muudavad selle piirkonna tundlikumaks. Aga ärge liiga hoogu minge — teie eemärk on õrritada ja erutada, mitte valu tekitada!

Riivatu keelepruuk

Seksikas jutt hõlmab nii hääletooni kui tempot. Rääkige madalal häälel nii vaikselt, et ta peab teile lähemale nõjatuma, et seda kuulda. Hingamine on olulise tähtsusega — kui te jätate mulje, nagu ahmiksite te õhku, paneb see tema kujutlusvõime tööle.

Lahtiriietumine

Rullige aluspüksid seksikalt jalast, libistades mõlema käega mööda külgi, kuni püksid vajuvad põlvedeni, laske neil siis maha kukkuda ja astuge neist välja.

Piilumine

Kui teil on ebamugav end tema ees paljastada, muutke oma õhtune kehahooldus sensuaalseks seksietenduseks. Hõõruge oma kõige luksuslikumat kehapiima aeglaselt naha sisse, pöörates erilist tähelepanu rindadele ja istmikule.

Ärkamisjärgne seks

Ei ole mingit vajadust mehe ees vannituppa tuisata, astuge selle asemel tema juurde dušši alla. Masseerige teineteise keha, kuni olete üles ärganud.

Endine partner

Mõnikord — aga ainult aegajalt — võib seks endise kallimaga anda teile vajaliku erootilise stiimuli. Te tunnete teineteist üsna hästi ning oskate ka teineteise salajasi erogeenseid kohti üles leida. Tavaliselt on selline seks viga, aga kui te tulete toime sellise suhte emotsionaalsete varjukülgedega, siis mis kahju see võib teha?

Häälitsemine

Iga DJ teab, et mõnikord tuleb oma tunnustuse näitamiseks olla võimalikult häälekas. Tantsusaalis paika pidav tõde kehtib ka magamistoa kohta. Hingeldamine, ohe, kiunatus, karje — need annavad partnerile teada, et ta onõigel teel.

Trikid lukuga

Tõmmake oma pükste või seeliku lukk lahti, et näidata seksikat aluspesu, ja tõmmake see siis kinni tagasi. Ka võite lukku sentimeetri haaval avada, et paljastada aluspesu.

NB: Jätke see rutiin vahele, kui teil on jalas vanatädi stiilis lohmakad aluspüksid.