Vaat, see on juba ekstreemne — millised kujutelmade uperpallid, ookeanitäied kirgi ning täiesti reaalne oht! Ja selleks pole sugugi tarvis Everestile ronida ega mitte isegi lähimale katusele.

Puhas adrenaliin

Seks vannitoas on üpris ohtlik ettevõtmine. Kui olla hooletu, võib saada terve rea traumasid, mille süüdlaseks on märg ja libe põrand ning kõvad kahhelkivid. Muide, need traumad võivad olla päris tõsised, alates katkilöödud ninadest ning lõpetades luumurdudega.

Võivad juhtuda ka naljakamad lood: kord täitis üks daam, vaadanud huviga erootilisi filme ning tahtes kallimale klassi näidata, vanni šampusega. Tulemus oli masendav. Tuli välja, et šampus vaid paistab seksuaalsena, katsudes on see kleepuv, külm ja vastik, ning lisaks kihiseb hirmsasti kõige õrnemates kohtades.

Kuumad tunded

Seks soojendusagregaatide lähedal tõotab põletusi. Kui veres kihab leek, tundub selliste tühiste asjade lähedus nagu saunakeris, sisselülitatud elektripliit või liialt kuum radiaator täiesti ebaoluline, selle eest valutavad põletused kaua ja ebameeldivalt, ning lisaks rikuvad ka välimuse.

Nii et enne, kui ise põlema süttida, tuleks tähelepanelikult ringi vaadata, ega midagi muud kuuma lähedal ei ole. See puudutab ka sellist erootilist interjööridetaili nagu kamin — pole teada, millisel hetkel hüppab sealt säde otse karunahale või mehe kutsuvalt helkivale paljale tagumikule. Tõenäosus pole küll eriti suur, kuid siiski on olemas.

Erootiline kulinaaria

Jääb mulje, et köökide disainerid, genereerides geniaalseid ergonoomilisi ideid, ei arvesta sugugi inimese libiidoga. Nende köökides, vaatamata tehnilisele progressile, valitseb ikka veel mõte, et seksi ei ole olemas. Köögimööbel on niivõrd habras, et laguneb juba ainuüksi armunud kehade nägemisest. Teravad nurgad ähvardavad haiget teha, riiulitelt aga lendavad väikseimagi vibratsiooni puhul telekad, jahupurgid, kohvikeetjad ja muu kila-kola.

Seega tuleks disaineritel ikkagi arvesse võtta tõsiasja, et köögis tegeldakse lisaks toiduvalmistamisele ja söömisele veel ka soojätkamisega.

Autorõõmud

Seks autos on samuti üpris traumaohtlik, kusjuures mitte ainult inimestele, vaid ka autole enesele. Inimesed saavad sinikaid ja muhke, autod aga lõhutud peegleid ning tallajälgi laes.

Järelikult tuleks säästa nii ennast kui ka oma transpordivahendit — seks autos peaks olema „aeglane ja kurvameelne”. Vastasel juhul on mehel keeruline seletada oma naisele, kust tulid kontsajäljed, mis armuke lakke jättis.

Ja ikkagi, seksist saadud traumad, vaatamata kõikidele kannatustele, on päris lõbusad, ning kaugeltki mitte nii ebameeldivad kui venitused ja vigastused, mis on saadud teel tööle.

Vähemalt on, millest rääkida, jalutades lastelastega pargis koos omavanuste vanaemadega. See on palju põnevam jutuaine, kui nõuannete jagamine kurkide soolamiseks. Nii et veidi kannatust nüüd, ning on, mida tulevikus meenutada.

Kirgede jäljed

Alljärgnevate traumade olemasolu annab tunnistust tormilisest ja, nagu tänapäeval on kombeks öelda, „kvaliteetsest seksist”.

1. Enamlevinud „võitlusmärgid” on „maasikad”, marraskil põlved ja küünarnukid, aga ka küünte jäljed. Põhilised mitte just leebe seksi märgid on iseloomulikud kriimud lülisamba piirkonnas.

2. Käeraudade ja muude taoliste abivahendite kasutamise tagajärjeks on paistes randmed. Selle vältimiseks tasub otsida peenemalt disainitud käeraudu, mis on vooderdatud karusnahaga — pikantne ja ohutu.

3. Sinikad reite sisekülgedel tekivad seksist kondise partneriga misjonäri poosis. Siin on kaks väljapääsu: kas toita meest hoolega või vältida nimetatud poosi. Tegelikult on olemas ka kolmas võimalus — leida endale uus partner.

4. Sinikad kehal on üksnes õied, kui aga kannatada saab pea, on lugu hoopis hull. Siin on tavaliselt süüdi mees, kuigi pea võib ära lüüa ka inertsi tõttu mingi mööblitüki vastu.

Tulemus — kergetest muhkudest kuni (kahjuks!) ajupõrutuseni. Peab olema hoolikam ning õigel ajal tuleb kallim peatada — meie aju saab niigi kannatada pidevast meestega suhtlemisest!

5. Väljavenitatud lihased ja kõõlused, vahel liigeste nihestused… Mõnikord mehed lihtsalt unustavad, et mitte kõik meist ei ole lõpetanud balletikooli. Sellest ka need venitused, mis võivad üsna kurvalt lõppeda. Väljapääs: kas anda õrnalt märku, et ta on sind ilmselt ära seganud (sureva) luigega või hakata hoolega tegelema jooga ja pilatesega.

6. Oraalseks võib esile kutsuda mitte üksnes mehe vaimustuse, vaid ka probleemid lõualuudega. Paremal juhul lõpeb lugu krampis lihastega, hullemal juhul võib tekkida nihestus. Ja see pole enam üldsegi mitte naljakas — kuidas sel juhul üldse naerda saakski…

7. Murtud ribid on harvaesinev trauma, ometi juhtub vahel sedagi — tavaliselt hetkel, kui partner surub sind üle voodiserva. Võib-olla teeb mees seda alateadvuslikult, Aadama käsul, kellelt naise tarvis üks küljeluu ära võeti. Noh, kui see on kättemaks, siis igatahes üpris rafineeritud.