Enne, kui käid välja oma raskelt teenitud raha, istu oma partneriga maha ja tee lahti internet. Koos kaaslasega põnevate toodete otsimine internetist võib olla väga erutav esimene samm sinu erootilisel teekonnal. Internet pakub võimalust tutvuda kasutajate tagasisidega, et saaksid välja uurida erinevate toodete eelised ja võimalused. Sa võid üllatuda, kui palju te partneriga üksteise eelistusi ja soove tundma õpite.

Kui olete otsustanud, millist tüüpi toodet eelistate, on aeg otsida hea reputatsiooniga pood, kuhu saaksid asju lähemalt uurima minna. Paljudes poodides on tooteteriiulitel ka näidised, mida on võimalik katsuda ja tööle panna, et saada parem ülevaade nende efektidest ja materjalidest. Väärtuslikku informatsiooni jagavad poes ka müüjad.

Ajal, kui uurite erinevaid tooteid, pidage meeles järgnevaid punkte:

Suurus: Liiga suur? Liiga väike? Jäta meelde, et suurus on väga isiklik asi ja kui tahes populaarne on toode, see peab olema õige just sulle. Paljud esmakordsed kasutajad eelistavad alustada millestki väikesest, nagu näiteks kliitoristimulaator, mis on vähem hirmutav ja pakub hea tutvustuse naudingutele, mida sa võid kogeda. Kui sa oled juba kogenum mänguasjade kasutaja, võid sa tahta proovida midagi, mis pakuks rohkem seiklust.

Kuju: Katsu kujutada ette, kuidas see vorm tunduks, kui sina seda kasutaksid. Kas tal on erinevaid kontuure ja kumerusi, mis ulatuks sinu mõnu-punktidesse?

Võimsus: Kui tugev see on? Kui vali see on? Kas sellel on kõik vibreerimisvõimalused, mida sina otsid? Või on see lihtne sisse/välja lülitusega? Kas see on laadijaga või patareidega ja kas need on pakis kaasas?

Materjalid ja tekstuur: Mõned inimesed eelistavad kõva pealispinda, kui teised jälle pehmet muljutavat tekstuuri enda mõnuobjektile. Valik on sinu, aga mida sa ka ei otsustaks, jälgi, et materjalid oleksid ohutud sinu kehale.

Neid punkte arvestades peaksid suutma valida just endale sobiva esimese lelu. Pea meeles, kas ostad poest või interneti kaudu, mõlemal juhul on palju lõbusam ja erutavam, kui teed seda sõbra või armsamaga koos, seega ära ole selles suhtes tagasihoidlik.