1. Kliitor erekteerub

Kuigi kliitor ei paista nii hästi oma täies ilus välja nagu peenis, erekteerub ta samamoodi nagu peenis, kui naine erutub.

2. See on palju suurem, kui sa arvasid

Ära lase sellel väikesel nupukesel, mida sa näed, ennast eksiteele viia — su kliitor on tegelikult palju suurem ja keerulisema ehitusega, kui välja paistab. Usu või ära usu, aga kliitor on tegelikult pea sama suur kui peenis.

3. See on normaalne, et ta igaühel erinev on

Tegelikult polegi olemas sellist asja nagu “normaalne” kliitor., sest kõik naised on erinevalt vormitud. Mõnel naisel on see suurem, mõnel väiksem, mõnel paistab rohkem välja, mõnel vähem — aga nad kõik toimivad ühtemoodi hästi.

4. Kliitori kohta on vähemalt üks peaaegu universaalne tõde

Kuivad sõrmed ja seksilelud vastu kliitorit pole head. Kui sina ja su partner tahate, et su kliitor oleks õnnelik, siis tuleb talle luua niiske keskkond: kasutage alati lubrikaati.

5. Ta on kreeklane

Oled sa kunagi mõelnud, kust sõna “kliitor” pärit on? Tuleb välja, et see sõna on tulnud kreeka keelest ja tähendab algselt “võtit”. Noh, nagu võti naise orgasmini või nii.

6. Sellega saab paremat orgasmi kui mehed saavad peenisega

Nii peenis kui kliitor on täis eriti tundlikke närvilõpmeid. Ainult et peenise närvilõpmed on paigaldatud palju laiemale “maa-alale” ja kliitori omad on kõik väga väikeses piirkonnas koos. Seetõttu saab kliitoriga ka tugevama orgasmi.

7. Väga oluline on kaugus sinu kliitori ja tupe vahel

Suurus pole oluline, küll aga distants! Sest see mõjutab seda, kui palju peenis kliitorile naudingut pakkuda saab. Kui kliitor on tupele lähedal, stimuleerib peenis seda palju rohkem, kui aga kaugemal, tuleb kasutada abivahendeid, et naudingut suurendada.

8. Kliitori lemmik ei pruugi olla harilik vaginaalne seks

See lihtsalt ei pruugi kliitorit piisavalt stimuleerida. Enamik naisi ei saa orgasmi ainult vaginaalse stimulatsiooni teel, sest peenis ei pruugi seal tegutsedes kliitorit üldse puudutadagi.

9. Pole midagi valesti, kui erutuse haripunkti jõudmine võtab kaua aega

Ära usu kedagi, kes ütleb, et sa peaksid kliitorit stimuleerides kiiresti orgasmi saama — kliitor on aeglane masin. Kekmiselt võtab aega 20-25 minutit, et naine oleks täielikult erutunud. Mõned naised vajavad aega veelgi rohkem.

10. Kliitor erutub erineval perioodil erinevalt

See on naistel teistmoodi kui meestel: kliitori erutuvus on erineval kuuperioodil erinev ja on ka väga sõltuv keha üldisest hüdratsioonitasemest. Rääkimata stressist ja toitumisest.

Allikas: She Knows