2. Sa kannad kõrgeid kontsi

Kõrgete kontsade tihe kandmine deformeerib vaagnaluud ja -lihaseid ja see mõjutab ka genitaalpiirkonda. Su orgasmi saamiseks vajalikud närvid ei ole enam nii heas töökorras, kui sa neid kõrgete kontsadega pidevalt pingesse ajad.

3. Sa jood liiga palju alkoholi ja…

4. Sa jood liiga vähe vett

Keha vajab H2O-d, et orgasmi saada. Et keha koed töötaksid su naudingu nimel, vajavad need niisutust. Nii et joo palju vett — eriti pärast alkoholi tarbimist, sest alkohol viib vee kehast välja.

5. Tabletid segavad vahele

Eriti pärssivalt võivad orgasmi saamisele mõjuda vererõhku kontrolli all hoidvad ravimid, antidepressandid ja antibeebipillid. Need kõrgendavad prolaktiini taset su kehas ja see alandab libiidot. Lisaks võivad antihistamiinid tekitada tupekuivust ja seks võib olla valus. Kasuta lubrikanti.

6. Su partner pole veel aru saanud, mis sind erutab

Kõikidel naistel on erinevad erogeensed punktid, mida tuleb ka partneril korralikult tundma õppida. Räägi oma kallimaga ja juhenda teda — ja teil mõlemal on palju parem!

7. Sa oled vait kui sukk

Häälitsemine seksi ajal on oluline, sest see aitab kergemini orgasmi saada. Kui sa hoiad end tagasi sellepärast, et mitte lapsi äratada või oled lihtsalt häbelik, siis on keerulisem seksi nautida. Lase ennast vabaks (kui seda takistavad lapsed, siis otsige seksiks mingi lastest piisavalt eemal olev koht kodus) ja su orgasmid kestavad kauem ja on võimsamad.

8. Sa ei masturbeeri piisavalt tihti

Tuleb välja, et mida rohkem sa masturbeerid, seda rohkem sa saad orgasme ka koos partneriga. See on nii sellepärast, et masturbeerides õpivad naised fantaseerima ja saavad teada, millised kujutluspildid neile kiiremini orgasmi toovad. Asjatundjad soovitavad naistel masturbeerida vähemalt kolm korda nädalas.

9. Su oksütotsiini tase on liiga madal

See naudingu- ja armastusehormoon on orgasmi saamisega väga tugevalt seotud. Kui su keha seda piisavalt ei tooda, on raskem orgasmi saada. Stress ja ärevus vähendavad selle hormooni taset kehas. Aga hea uudis on see, et miilustamine oma kallimaga tõstab oksütotsiini taset. Ja kui sul on kodus mõni karvane lemmikloom, siis ka tema silitamine ja kallistamine tõstab selle hormooni taset.

10. Sa unustasid enne seksi pissil käia

Kui su põis pole tühi, ei saa seks olla täiesti rahuldav. Orgasmile lähenemine on raske, sest sa kardad, et sa ei suuda sel hetkel midagi tagasi hoida. Nii et palu kallimal sekund oodata ja käi ruttu enne seksi tualetis ära.

Allikas: Woman’s Day