1. Tekita endas võistlustunne
Mängi arvutil võistlusmängu või tee üks tennisepartii. Ainuüksi võistluse ootamine vallandab naise kehas 24% rohkem testostreooni ehk meessuguhormooni ja selle suurenemine tõstab libiidot.

2. Lisa kuumust
Luba endale enne seksi kuum vann, või kui on väga kiire, aseta soe käterätt mõneks minutiks oma häbemele. Kuumus paneb vere vagiinas kiiremini käima, tõstes tundlikkust.

3. Erutav voodilugu
Kirjuta erootiline lugu, kus peaosades sina ja su partner ning palu tal see seksimise ajal ette lugeda. Võid lisada illustreerivaid pildikesi.

4. Rüüpa seks-toonikut
Lase vanal seksistimulandil oma maagilist mõju näidata: soojenda veidi piima, lisa näputäis safranit ja joo see ära. safranist vallandub kuumutamisel intensiivset aroomi, mida on kasutatud sel otstarbel juba aastatuhandeid.

5. Taba õiget momenti
Paari esimese menstruatsioonipäeva jooksul testosteroonitase tõuseb järsult ning libiido tõuseb kõrgusse, sinu rinnad ja kliitor muutuvad ülitundlikuks. Intensiivsed ja mitmekordsed orgasmid on sel perioodil tavapärased.

6. Kähkukas
Taevalikuks orgasmiks vea oma partner mahajäetud trepikotta, tõmba oma seelik üles ja tee ettepanek kiire-inimese-seksiks. Kui ta on sinust lühem, astu trepiaste või paar madalamale.

Allikas: MC