Inglismaal tehtud uuringu kohaselt on koguni 83% naistelt pidevalt seksiks liiga väsinud ning 55% ütleb, et ei suuda voodirõõme liiga töise ajakava sisse mahutada.

Kuid mitte ainult stress ja väsimus ei takista naistel linade vahel rahuldust saamast. 30% ütleb, et ei astu kunagi esimest sammu vahekorra alustamiseks, kuna on liiga häbelikud.
Aeg on jalga libistada oma seksikad püksikud ja järgida alltoodud kuut sammu õnneliku sekselu heaks.

Too magamistuppa rohkem võlu

Ei ole ju üllatus, et naised süüdistavad väheses seksis romantika puudumist. Kui oled tööst väsinud ja stressis, on aeg hellitavaks eelmänguks. Anna mehele teada, et vajad kaisutamist ja tähelepanu.

Ära oota mehelt mõtete lugemist, ta ei ole selles kuigi osav. Küsi hoopis komplimente, meestele meeldib otsekohene jutt, nii et anna teada, et hinnatud ja armastatud tunne tekitab sinus ka meeleolu korralikuks eelmänguks.

Hea eelmäng suudab aga korralikult üles kütta. Nii et hoolitse alati näiteks mõnusa muusika ja küünalde eest juba õhtusöögi ajal, isegi kui tegu on vaid kiirtoidurestoranist kaasa ostetuga.

Koli vannituppa

On aeg kuumust juurde keerata. Miks mitte teha ettepanek küünlavalgel vanniskäiguks või seksikaks ühisdušiks? Mahe küünlavalgus teeb komplimendi ka sinu figuurile. Võtke aega, et teineteist ergutava lõhnaga dušigeeliga kokku hõõruda ning hoidke läheduses paar sooja käterätikut, et end enne voodisse heitmist kuivaks hõõruda.

Kui julgustate teineteist selliste kuumade väikeste hellitustega, annab see teile hulgaliselt uusi ideid ja võrgutavaid trikke, kuidas partnerit voodisse ahvatleda. Võid pakkuda, et pesed ta juukseid ja masseerid samas õrnalt ta peanahka. Puuduta teda meeldivalt ning palu seejärel vastuteenet.

Mängi toiduga

Ülimalt oluline on muuta seks nii lihtsaks kui võimalik, kui tegu on hõivatud ja pidevalt väsinud paariga. Nii et haara kinni võimalusest näiteks toiduga mängida. Teineteise näpuvahelt toitmine võib olla ülimalt seksikas, samamoodi ka näiteks šokolaadikreemiga lusika libistamine partneri suhu.

Miks mitte ka korralik söögikord laupäeva pärastlõunal otse voodis? Kes on öelnud, et sööma peab just laua ääres. See on ideaalne võimalus niristada veidi mett oma pluusikaelusest sisse, et ta saaks selle sealt ära limpsida. Unusta igasugused röstsaiad!

Ütle talle, mida sa tahad

Usu, su meest huvitab vägagi, mis sind täpselt erutab. Kui tunned end veidi häbelikuna, siis näita talle rääkimise asemel, mida teha. Võta ta käsi ja juhi õrnalt sinna, kus see kõige meeldivam tundub. Peatu ja ütle, et naudid, kui mees sind nii puudutab. Ning kui mees juhtub sind ise täpselt õigesti puudutama, siis anna sellest kindlasti märku. Meestele meeldib tunnustus, nii et lase aga käia.

Kasuta kindlasti ka sooja ja erutavat häält, et teda julgustada. Ka väikesed ohked panevad ta kohe kõrvu kikitama.

Kuidas aru saada, mida tema tahab?

Ka tema võib olla küllaltki arg ütlemaks sulle, mis talle meeldib. Nii et küsi üha uuesti ja uuesti. Hea võimalus küsimiseks on anda talle valikuvõimalusi, nii saab ta aususeks rohkem enesekindlust.
Kui ta vajab veel lisajulgustust, ütle, et sulle tundub põnev ja erutav, kui öeldakse, mida teha tuleb. Muuda see mänguks, kus tema on boss ning ütleb, mida soovib, et sa teeksid.

Sinu isiklik mõnupakett

Kindlasti muudab sinu sekselu lihtsamaks ka öökapi sahtlis peituv väike mõnupakett, mille saad vastavalt tujule üles otsida. Jäävad ära tülikad otsingud mööda maja, kus asuvad lemmikkondoomid, silmakatted, mänguasjad, massaažiõlid, salvrätid jne.

Allikas: The Sun