Mida sa vajad alustamiseks?

Õnneks on meil kõigil olemas tähtsaim rollimängu alustamise atribuut, milleks on kujutlusvõime. Kostüümid ja rekvisiidid aitavad fantaasiate läbimängimisel palju kaasa, kuid kõige alguses on siiski vaja lugu, mis erutab.

Seksikad stsenaariumid: mida lihtsam, seda parem

Kõige populaarsemad seksikate rollimängude stsenaariumid on arst/patsient, kuller/koduperenaine, maja peremees/koduabiline, õpetaja/õpilane — kas näed siin mustrit? Need kõik on olukorrad, millega puutume kokku ka päriselus. Seega pole raske neile kohtumistele veidi seksikust lisada ja üks vallatu stsenaarium kirjutada.

Vali endale roll!

Isegi kui sa oled suhtes ainuke osapool, kes soovib astuda mingisse uude rolli, annab see võimaluse sul näidata oma partnerile, kuidas üks lõbus ja seksikas mäng teie suhte dünaamikale mõjub. Ole see, kes sa oma siivututes unistustes oled — peaasi, et see oleks keegi teine kui sina ise: seksikas strippar, ohtlik dominant või ulakas naaber ja vaata, kuhu su etteaste sind ja su partnerit viib. Meile kõigile meeldib mängida!

Nautige!

Väga tähtis on rollimängude mängimisel ka huumorisoon ja võime naerda iseenda üle, need oskused aitavad ületada tekkivaid takistusi ilma häbitundeta nii suhtes kui ka mänguhoos.

Loe rohkem Ulaka Kaunitari blogist!