1. Su naabrid saavad viimaks su nime teada

Sa ei jõua küll kunagi ühistukoosolekutele (või väldid neid meelega), kuid siiski teavad naabrid väga hästi su nime. Põhjuseks see, et kallim seda päris mitu korda öösiti karjuma kipub. Mugav, kas pole.

2. See lihtsustab voodisuhtlust

Vaikse seksi ajal tundub natuke kohatu järsku kõik pooleli jätta ja oma partnerit kiita selle eest, mida ta just oma käte või muu kehaosaga teha suutis. Kui sa aga juba eelnevalt oma häälepaelad valla lased ja mõnuhääli teed, siis ta saab väga hästi sellest ise ka aru.

3. Su partner saab aru, et sa ei vaata tema peale viltu

Kui sina julged olla vaba ja vallatu, siis julgeb ka tema. Nii saab ta aru, et keegi ei vaata viltu, kui ta järsku mingit häält tegema hakkab. Usu, mõni on selle koha pealt väga häbelik ja vajab natukene julgustust.

4. Sul on parem hingata

Rääkimine ja muu hääle välja laskmine seksi ajal lihtsustab oluliselt hingamist, mis on tähtis nii kopsude normaalse töö kui ka rahulduseni jõudmise jaoks.

5. See võib aidata su partneril orgasmini jõuda

Teadlased on seksi uurimise kallal päris palju tööd teinud. Näiteks on tõestust saanud fakt, et naised muutuvad valjemaks vahetult enne, kui nende partner orgasmini jõuab. Kas pole mitte lahe?

6. Su korterinaaber ei jaluta sel juhul “kogemata” tuppa

Ta lihtsalt kuuleb, et sel hetkel ei ole mõtet ust lahti teha.

7. See võib teie mõlema fantaasia tööle panna

Usu või ära usu, vaba olemine annab palju julgust juurde. Nii võidki end ühel hetkel leida olukorrast, kus igasuguste fantaasiate läbimängimine enam midagi veidrat ei tundu. Ja mõtle, kõik sai alguse ainult ühest pisikesest mõnuhüüdest!

8. Sulle tundub nagu sa alustaksid kuuma seksistseeni

Kas oled tähele pannud, et ekraanil seksivad paarikesed häälitsevad rohkem kui sina tavaliselt. Miks siis mitte neist eeskuju võtta? Tunned isegi kohe, et oled tõeline filmistaar.

9. Sest see on lihtne viis teise inimese erutamiseks

Ta teab, et sulle meeldib see, mida ta teeb ja ta saab sellest aina innustust juurde. Suurepärane!