JÄÄR: pahkluu pigistaja poos on sel nädalavahetusel sulle mõeldud. Aga kuidas seda teha? Naine lamab selili, jalad on täies pikkuses (mitte kõverdatult) asetatud mehe õlgadele. Kui ennast niimoodi ei jaksa hoida, tasub padi võtta tagumiku alla. Mees saab hoida pahkluudest kinni ja seksimaraton võib alata!

SÕNN: kõige tavalisem misjonäripoos ajab sinu jaoks sel nädalavahetusel asja ära küll.

KAKSIKUD: krabikõnnipoos. Võtke mõlemad koos partneriga ennast krabikõnni asendissse ja kui meheau on kõva, saate selles lõbusas poosis seksida.

VÄHK: koerapoos väikese lisandi ehk vibraatoriga. Naisel on võimalus kinkida endale imeline klitoriaalne orgasm, samal ajal kui mees teeb vaginaalset mõnu.

LÕVI: koerapoosis suuseks. Lõvidest meeste jaoks on sel nädalavahetusel ideaalne saada suuseksi, mida naine tahab talle pakkuda, olles ise samal ajal koerapoosis.

NEITSI: X-asend! Sõna otseses mõttes. Naine lamab voodil (või laual) ja mees hoiab naise jalgu üleval, ristates ühe üle teise, et tekiks X täht. Ja siis siseneb.

KAALUD: Vana hea 69 on taas mängus. Ehkki see ei ole küll Kaalude lemmikpoos, tasub mõelda tagasi suhte algusaegadele, kus seda sai praktiseeritud igal pool...

SKORPION: aeg jalgu painutada. Naine lamab selili ja tõstab kõverdatud jalad üles, mees saab siseneda. See on suurepärane poos, sest kliitor ei jää tähelepanuta, kui naine oskuslikult käe endale jalgevahele lükkab.

AMBUR: kolme jalaga koer. Mõlemad partnerid seisavad püsti, mees hoiab naise üht jalga üleval asendis, mis võimaldaks tal siseneda. Kui teil on üüratu pikkusevahe, siis võib mees naise sülle võtta, ehkki siis saab kolmest jalast kaks.

KALJUKITS: kauboitüdruk, sest meenuta nüüd, millal sa viimati seksis peal olid, et mees saaks sulle alt üles vaadata?

VEEVALAJA: anaalseks. Kui te veel ei ole proovinud, siis ehk oleks tagumine aeg nüüd sel nädalavahetusel teha selle suunas esimesed sammukesed? Anaalseks ei ole juba ammu enam tabu.

KALAD: tooliseks. Mees istub toolile, naine talle sülle. Seal on ka väike eksperimentaalmoment, et kuidas teha nii, et kumbki teist kogemata toolilt alla ei kukuks.

Allikas: Bustle