Näiteks võiksid seda kasutada nii mees kui naine eelmängu ajal, et näpud oleksid libedad ja et naudingu pakkumine kallimale näppude abil oleks ikka märg ja erutav. Ilmselt ei tahaks ükski naine tunda enda sees karedaid ja kuivi sõrmi. Isegi paljas mõte sellest tekitab juba külmavärinaid.

Libestit on hea kasutada ka suuseksi tegemiseks nii mehel kui naisel, sest see tekitab lisamärgust, mida süljega alati ei suuda saavutada. Kuid siis see peaks olema täiesti naturaalne ja ilma maitseta, et ka tegijal oleks mugav ja suupärane seda kasutada. Kui suuseksist liigutakse juba edasi, võiks panna natuke libestit tupeavausele, et kui mehe mõnupulk siseneb, oleks naisel juba maksimaalselt märg ja hea olla. Miks mitte lasta mehel seda endale peale määrida? See muudab kogu tegevuse veelgi rohkem erutavaks.

Kuid alati ei ole seksiisu. Ära heida meelt, ka sel juhul saab libestit mitmel moel kasutada! See on ideaalne abivahend erootilise massaaži tegemise jaoks. Emb-kumb teist võiks voodis alasti pikali olla ja teine inimene saab sind libestiga õrnalt või tugevalt (vastavalt eelistusele!) mõnusalt ja libedalt masseerida. Kui enne ei olnud seksimiseks tahtmist, siis nüüd tuli see ju kindlasti!

Ja libesti on imeline abivahend masturbeerimiseks, sest alati ei ole meest kõrval, kes kogu töö ära teeks. Libesti on üks tore vahend, mis võiks igal paarikesel olemas olla, sest nagu näed, ilma selleta ei tundu seks enam üldse nii ahvatlev.

Allikas: Cosmopolitan