1. Mõtle sellele, mis seks sinu jaoks on

Kui sa hakkad liialt oma pead vaevama sellepärast, milline seks olema peaks, siis peaksid hoogu natukene maha võtma. Seks ei pea olema ainult mehhaaniline liigutuste jada, mis lõpuks orgasmini viib. Ole avatum ja õpi kogu protsessi nautima!

2. Lase emotsionaalsest koormast lahti

Naistel on tihti peas sada muret: lapsed, kool, töö, kodused toimetused. Nendest peaks vähemalt kirehoo ajaks lahti laskma. Hinga sisse ja välja, puhasta oma pea muremõtetest ning keskendu naudingule.

3. Mine seksidieedile

Tehke partneriga diil, et järgmised paar nädalat veedate tsölibaadis elades. Tulemused võivad lausa uskumatud olla! Te õpite teineteist rohkem hindama, tahate rohkem lähedust ning intiimsust. Sa võid oma kaaslast isegi uue pilguga vaatama hakata!

4. Ära alahinda miljöö olulisust

5. Kegeli-harjutused

Ennast tuleb igalt poolt vormis hoida. Ka sealt nabast altpoolt. Kegeli harjutused olgu päeva kohustuslikuks osaks!

6. Mõtle kvaliteedile

Seksi puhul ei ole oluline mitte kvantiteet, vaid kvaliteet. Pigem üks korralik kui kolm halba. Mõtle selle peale!

7. Avasta seksikus iseendas

Osta endale seksikas pesu, pane see selga ja süüta toas küünlad. Selleks, et kõike südamest nautida, pead sa ennast seksika ja ilusana tundma. Tuleta meelde oma salajased nõksud ja kasuta neid.

8. Väike tabu ei tee halba

Magamistoas ei pea kõike reeglite järgi tegema. Ole natuke hullumeelne, tee neid asju, millest sa lugenud oled, kuid siiamaani proovida pole julgenud. Ole avameelne, ole särtsakas, ole pöörane!

9. Tee nimekiri

Pane paberile kirja kõik see, mida sa oma partneriga proovida tahaksid. Ja hakka linnukesi tegema sinna, mis katsetatud sai.

10. Võta seksi kui kingitust, mitte kui kohustust

Nii kui sa pead hakkama oma kalendrisse paika panema kindlaid aegu, millal sa oma partneriga intiimsust jagada saad, on asi juba üle käte läinud. Seks ei tohiks olla tüütu kohustus, see on romantiline kingitus ja läheduse jagamine.