1. Internet

Selleks, et interneti kaudu endale voodikoht garanteerida, soovitab autor kasutada esmalt Badoo.com`i ning teiseks CouchSurfingut. Viimase puhul tuleb kahjuks nentida, et sealsed kasutajad on rohkem huvitatud erinevatest riikidest ja kultuuridest pärit inimestega sõpruse loomisest kui seksist. Kuid sellegipoolest tasub enne kohale jõudmist saata sõnumid vähemalt kümnele tüdrukule CouchSurfingus ning kolmekümnele Badoos. Sõnumi sisu on lihtne: “Tsau, ma tulen paariks päevaks Tartusse, kas oskad soovitada mõnd mõnusat lounge´i või veinibaari? Ma ei ole varem Eestis käinud ning kõik soovitused on teretulnud.” Järgneb personaalsem lähenemine vastavalt sellele, mis tüdruku profiilis kirjas on. Ning kui ta vastab, kutsu ta tema lemmikbaari dringile.

2. Day Game ehk juhised päevavalgel tegutsemiseks

Eestlannadel pole midagi välismaalastega lobisemise vastu. Parimad paigad vestluse alustamiseks on kaubamajad, toidupoed, tänavad ja pargid. Esimese asjana palu abi, esitades mõne suvalise turistiküsimuse, näiteks kus mingi pood asub ja kuidas sinna saab. Kindlasti tuleb kiita tüdruku keeleoskust, sest muidu läheb ta lukku ja keeldub üldse midagi ütlemast. Seejärel võib edasi minna isiklikemate küsimustega. Eestlannasid ei huvita eriti, kui kauaks välismaalane riiki on saabunud ning on rohkem valmis lühiajaliseks romansiks kui näiteks poolakad, kes on huvitatud pikaajalisest suhtest.

3. Night Game ehk kuidas tegutseda ööpimeduse katte all

Kuigi õhtul on lihtsam naisi ära rääkida, tuleb nooremate ja ilusamate tüdrukute puhul rinda pista väga tõsise probleemiga. Tüdrukud käivad väljas kambakesi ning oma väljavalitut seltskonnast eemale meelitada on üsna keeruline ülesanne. Mida vanem naine, seda lihtsamalt sul läheb. Ka kahekesi välja tulnud sõbrannadega on kergem.

Parim, mida saad õhtul välja minnes teha, on korjata võimalikult palju telefoninumbreid, et esmaspäeval kohtingud kokku leppida. Keskmiselt 25-33% numbritest viivad kohtinguteni ka. Esimeseks deidiks vii naine baari ja osta talle paar kokteili, seejärel ürita ta oma korterisse meelitada. Kui see esimesel korral ei õnnestu, paku teiseks kohtinguks välja õhtusöök sinu juures.

Üks on aga kindel — eestlannad ei ole huvitatud üheöösuhetest! Mõnenädalase romansi vastu välismaalasega pole neil midagi, aga kiireid kähkukaid pole mõtet loota. Hea uudis on aga see, et üle kolme kohtingu ei kulunud ühegi tütarlapse voodisse saamiseks.

Üks võte, mis kõige rohkem edu tõi ning mille puhul ei ole vaja muretseda tüütute sõbrannade pärast, on õhtul tänaval neid tüdrukuid varitseda, kes hilisõhtul üksi tänaval kõnnivad. Vastuvõtt on nende puhul üldiselt sõbralik ning edu toob alati tavaline turistiküsimus, ehk “Vabandust, kas sa tead veel mõnda baari, mis praegu lahti on?” Sealt edasi saad sa rääkida, kus sa juba käinud oled ning mis sa neist arvad. Ja edasi tuleb sul tüdruk muidugi dringile kutsuda ja tavaliselt nad tulevad ka. Ka siinkohal tuleb vältida gruppe ja paare, sest nende puhul ei ole edu loota.