Pooside valik on õues seksimise puhul isegi teisejärguline, sest kõige olulisem on valida koht, kus ei jääks vahele ei oma lastele ega inimestele, kellega koos sa jaanipäeva veedad. Öeldes oma seltskonnale, et lähed kallimaga "jalutama", juba see lause tekitab kahtlust, aga kui teie "jalutuskäik" lõppeb lähima kuuse juures, on piinlik nii teil kui tervel sõpruskonnal, kellega te ülejäänud õhtu koos veedate. Olge leidlikud ja kontrollige väga korralikult oma ümbrust.

Rannas seksides valige samuti kõrvalisem koht näiteks erinevate taimede vahel või ülejäänud seltskonnast väga palju kaugemal. Kindlasti ärge unustage rätikut, sest väikesed liivaterad privaatosades ei kõla just kõige ahvatlevamalt...

Kuna seks õues ei ole kõige tavalisem nähtus, tasub olla eriti hästi ette valmistatud, ehk krabage endaga kaasa pisike prügikott, mille sisse visata siis pärast kasutatud kondoom. Rätikute vajalikkus sai juba mainitud, aga pisike libesti võiks samuti käepärast olla nende jaoks, keda paljas mõte puu all seksimisest märjaks ei tee.

Ja kui te olete kõik eelneva korda ajanud, siis nautige hetke, sest sellest saab kindla peale miski, mida hiljem kavalalt ja õnnelikult meenutada.

Allikas: Healthline