“Üritasi lõdvestuda ja hingasin sisse-välja, jalgevahe läks jumala märjaks. Peenis ei läinud mulle täiesti sügavale sisse (mees ütles, et polegi vaja). Ma vist olin ise veidike pinges, et äkki sellepärast?

Igatahes tema sai oma orgasmi mitu korda kätte, mina aga mitte.

Järgmine päev oli mu jalgevahe nii imelik: valus oli lausa istuda ja püsti tõusta. Selline nõrk valu lõi sisse ja kodus hakkas veidike määrima, kui wc-s käisin ja paberi küljes oli veidike selline õrn punane/roosa toon. Igatahes edasipidi enam ei määrinud ja polnud isegi valus mitte, aga ebamugav oli seksida (ei oska seda veel nautida).

Kuna ma pole veel orgasmi koradgi saanud, tegi mees mulle hiljuti keelekat ja üritas teha kõik, et ma saaks orgasmi. Käed läksid mul sel ajal krampi, suu ka ja vahepeal oli nii valus, kui ta oma sõrmi kasutas ja sügavale tuppe pistis. Ma mõtlesin, et ütleks, et aitab juba, aga kannatasin ära, sest tahtsin et ta ikkagi viiks asja lõpuni, aga no ei saanud ma seda orgasmi… Vahepeal nagu juba hakkas lähedale jõudma, aga siis jälle mitte…

Ma ei oska ise kaasa aidata. Aga, kas ma üldse pean midagi tegema?

Igatahes hommikul oli tupp jälle nii valus ja määris. Oskab keegi öelda, miks valu lööb sisse ja miks määrima hakkab? Ootan nõuandeid. Olen lugenud ka juba pisut selle kohta, aga pole päris seda vastust saanud oma küsimusele.”