“Kui mees seksib paar korda kuus, siis peaks ehk ka naine enda poolt pikalt peeglisse vaatama. Selleks, et erutuda, on ilu silmale vaja. Mees armastab ja ihaleb silmadega. Kehalõhnad (ilusti väljendudes), välimus, üle võlli kehakaal, tselluliit, vinnid-punnid, rasvased pardirasva järgi haisevad juuksed, hoolitsemata välimus, närakad kulunud riided kodus. Kõik see EI ERUTA meest.

Kui naine tahab tihedamine seksi, PEAB ta olema hoolitsetud ja pestud. Sama (hoolitusus enese eest) kehtib ka mehe kohta. Ainult selle vahega, et kehakaal ei ole naistele nii tähtis. Trimmis mehe keha on eelis, aga mitte määrav naisele.

Turvatunne selle kõige üldisemas pildis aga on naisele oluline. Mees ei pea olema vormis, naine ei armasta silmadega. Naine aga peaks enda eest hoolt kandma, kui tahab head seksi — mehed armastavad ALATI silmadega. Kui ei taha head seksi, siis ela nagu ennegi ja vingu.

Kui mees tahab seksi pimedas ja teki all, siis on 100% selge, et naise keha ja naise välimus ei eruta enam. Ta peab võibolla isegi kuvama oma naisega seksimiseks mõttes kellegi võõra naise (sekretär töölt, müüja poest jne) vms sellise kuvandi, et oma naise peale üldse seisaks ja seisma saaks. Purunemisele määratud suhe.

Naise, tahate head seksi, hoolitsege oma välimuse ja kehalõhnade eest. Nii lihtne see on ongi. Ka meestele suunatud “moraalne vägivald” ( mida keegi ei pea vägivallakas meest suhtes, aga see ometi on), vingumine, alavääristamine, pidevad pahad tujud, ettehetied teevad” oma töö” väga põhjalikult seksi vallas mestega. Moraalses mõttes tambid mehe maatasa.

Hoolitsetud välmus ja keha (hoolitsus ei tähenda teps mitte paksu meiki ega üldse meiki) on hea seksuaalsuhte algus. Kui sa pöörad tähelepanu oma välimusele, see tähendab, et sa hindad ennast ja väärtustad samas ka oma kaasat, ükskõik mis soost sa ka ei ole. Ja see on hea seksi algus. Punkt.”