"Ühest küljest on igasugused mänguasjad tänuväärsed - inimesed õpivad enda keha tundma ja oskavad ja teavad tahta edaspidi ja ka teisiti teha, kui ei saa ühtpidi. Tore oleks kui see käiks käsipidi ka reaalse seksuaaleluga, et meest ka juhendatakse, mis naisele meeldib, mis erutab, kuhu rohkem tähelepanu pöörata jne.

Praegu tundb rohkem, et igaüks toimetab oma nurgas ja teisele ei räägi midagi. Koos aetakse asi kiirelt ära, kui sedagi ja miski jääb ikka vajaka. Asi on tegelikult selles, et inimesed ei tea isegi, mis neile rahuldust pakub, ei tunta oma keha ja vajadusi - oodatakse, et keegi tuleks ja loeks kuskilt pilvelt või juhendilt, mis meeldib ja siis teeb seda ja vot siis on kõva mees või naine... Õppige enne ise endid tundma ja suunake kaaslasi ja oskavad teised ka pakkuda seda, mida vajate.

Palju räägitakse ainult sellest, kuidas mees ei oska rahuldada naist, siis naine ei tahagi jne... Asi ei pruugi olla mehes, vaid selles, et naine ei tea isegi, mis teda erutab, ootab jalad laiali imemeest, kes ta seitsmendasse taevasse viiks, ise midagi tegemata.

Mõni ehk tõesti suudab meritähe kõrgustesse tõsta ja ise ka seejuures mingi naudingu saada, peale selle, et on puhas nühkimine elutu laiba peal. Mänguasjad ja kaaslased peaksid tegelikult olema koos kasutusel, et õppida üksteist tundma, ennast avatakse ja räägitakse, suunatakse, proovitakse jne. Muidu jääbki igaüks end ise kuskil oma nurgas rahuldama mingi elutu masinaga."