Ka Norra psühholoogid kinnitavad, et mõne viimase aastaga on naised muutunud tõelisteks seksuaalkiskjateks. Samasugune suundumus valitseb kõikides Euroopa maades.

Jalgpall ongi parem kui seks?

On fakt, et kaasaegsed mehed seksivad oma isadest ja vanaisadest palju harvemini. Teler, jalgpall, kalal- ja jahilkäik, saun — need on meeste meelest seksiga samaväärsed. Püüa vaid vastu vaielda! Kohemaid kuuled loengut sellest, et rahvusvaheliste konfliktide ning aktsiate langemise taustal on vaid jalgpall, saun ja kalapüük ainsad, mis võimaldavad lõdvestuda.

Sina muidugi vaidled vastu ning väidad, et seks lõdvestab samuti väga tõhusalt. „Jah, kallim,“ nõustub mees. „Järgmisel korral võtame tingimata seksi ette, nüüd aga kauaigatsetud jalgpall, saad ju isegi aru!“

Sina aga oled väsinud aru saamisest, sest tahad otsekohe lähedust. Mida siis teha? Ei saa ju kallist meest vägisi voodisse vedada?!

Tasumise tund

Õrnuste järele janunevad naised teevad puhuti meeleheitlikke tegusid. Ühes Saksa väikelinnas helises politseijaoskonnas telefon. Helistaja oli 44-aastane daam, kes palus abi — tema mees keeldus kategooriliselt abielukohustuste täitmisest. Vaene naine oli proovinud mitmesuguseid võtteid, kuid tulutult, mees jäi ükskõikseks. Siis otsustas naine politseilt abi paluda. Politseinikud aga laotasid vaid käsi — pole sellist seadust, mille põhjal saaks mehi sundida.

Itaalia võimud hoolivad rohkem daamidest, kelle mehed viilivad seksist kõrvale. Seal tuli ette kurioosne juhtum: naine otsustas lahutada mehest seetõttu, et mees ei olnud täitnud oma kohustusi tervelt kaks aastat. Sellepärast, et naine polnud teda toetanud tülis vanematega. Väsinud ootamast, kaebas naine oma mehe kohtusse, nõudis moraalse kahju hüvitamist.

Ja mis te arvate? Kohus mitte ainult ei lahutanud abielu, vaid kohustas meest maksma naisele mõned tuhanded eurod. Ilmselt selleks, et ülejäänud haltuuramehed sellest õppust võtaksid.

Tegelikult peaks siiski esialgu püüdma probleemi rahumeelselt lahendada. Sest mehed ei pea sageli pausi mitte kättemaksust, vaid… terviseprobleemide pärast. Erektsioonihäired, krooniline väsimus, depressioon, stress — kõik see mõjutab libiidot.

Lisaks veel igavus, mis on üheks oluliseks iha hävitajaks. 90% abielus meestest nimetas just seda seksi peamiseks vaenlaseks. Nii kord on juba tugevam pool loodud, et tema elavat huvi seksi vastu tuleb pidevalt millegi uuega toetada. Kust aga võtta seda uudsust, kui olete juba terve igaviku abielus ning kallim teab peast sinu keha ja harjumusi?

Väljapääs on üks — muutu ise ning haara algatus oma kätte. Tuleta meelde, mis oli see, mis sundis kallimat kunagi su akende all serenaadi laulma, lilli kinkima ning meeletuid tegusid tegema lootuses su armastust võita. Nüüd on kätte jõudnud sinu kord tuli lõkkele puhuda.

Ära meest kohe pikali rebi

Ära ainult segamini aja seksuaalset initsiatiivi agressiivsusega. Kui esimesse suhtub heatahtlikult 55% meestest, siis teisesse vaid üksikud. Sinupoolset liigset survet tõlgendab mees pealetungina. Niisiis ei tasu partnerit kohe selili lükata ning hammastega nööpe eest tirides tal riided seljast tõmmata. Isegi kui ta algul on su kirest innustunud, siis 5 minuti pärast hakkab ta kartma, et äkki käitud sama halastamatult ka sellega, mis tal riiete all peidus on…

Pealegi on enamik mehi kindlalt veendunud, et partner peab voodis mängima naise osa: mitte allutama, vaid alluma, mitte ette kirjutama, vaid kaasa mängima, mitte rääkima avalikult oma intiimsetest soovidest, vaid andma neist kergelt märku. Kallim, isegi kui ta mõneks ajaks annabki ohjad sinu kätte, võtab õige pea kindlasti revanši.

Naiste ettevõtlikkus sobib ainult neile meestele:

  • Nooruk. Ta on veidi noorem ning kindlasti vaimustuses sellisest käitumisest. See tõstab ta enesearmastust: „Vanem daam on minu pärast arust ära — ise viskub kaela!” Kui aga jäädki seda osa etendama, siis tüdineb ta õige pea. Ta tahaks ikkagi ise jahti pidada, kuid nüüd juba mitte sinu peale. Mees vajab pidevat intriigi armastuses, tunnet, et kallim on käest libisemas — see erutab ning hoiab ülal seksuaalset hasarti. Kui aga naisest on saanud kerge saak, on huvi tema vastu kiire kaduma.

  • Masohhist. Tema on harjunud alla andma, teisiti ta lihtsalt ei oska. Kui partner on raevukas entusiast, siis selle paari suhted võivad kujuneda pikaajalisteks ja harmoonilisteks. Psühholoogidki on arvamusel, et pole olemas vastupidavamat suhet kui sadisti ja masohhisti liit.

    Piitsaga nüpeldamine pole kohustuslik. Käsud, sõnaline agressiivsus, vajadus allutada endale partner — need asjad on samast seeriast.

    Selliseid naisi pole just palju, ometi on nad olemas. Aja jooksul võivad „sadistid” küll väsida iseenda rollist, siis tahaksid nad olla… nõrgad ja sõltuvad.

  • Katsetaja. Tema ihkab pidevalt midagi uut ning seksuaalne rünnak naise poolt on järjekordne ootamatu eksperiment.

    Probleem on jällegi selles, et teisel või kolmandal korral ei pruugi sarnane mäng enam oodatud reaktsiooni esile kutsuda — eksperimentaator tahab taas midagi uut.

    Loobu oma rünnakutest

    Igatsedes lähedust, ära tegutse otsejoones. Otsi mehe silmale nähtamatuid salaradu. Naise jõud peitub tema nõrkuses ja kavaluses. Too partner armumängu juurde leebelt, ilma järskude liigutusteta, nii, et ta isegi ei taipaks, et algatajaks oled sina.

    Las arvab, et teda haaras ootamatu kirepalang — mehe tunded on ju nii muutlikud!

  • Aroomiteraapia on esimene peatükk võrgutamise õpikus. Lõhnade salapärane jõud on tuntud juba iidsetest aegadest alates. Lõhnad ajavad kallima pea segi ning äratavad temas tõelise kire. Õrn eeterlike õlide aroom mõjutab alateadvust ning äratab antud juhul „peamise instinkti”. Patšuli, sandlipuu, bergamott, tuberoos, ilang-ilang, roos — need on sinu liitlased armumängus.

  • Ka nutikas menüü äratab sinu kaaslase isu. Mida panna tööst väsinud mehe lauale? Kindlasti austreid. Austrite välimus võib küll tekitada konkreetseid seoseid, kuid nendes leidub rikkalikult rauda ja tsinki, mis on nii vajalikud potentsile. Muide, sama hästi mõjuvad kõik mereannid ja kalad.

    Täheldatud on ka, et tugevad emotsioonid tekitavad meis magusanälga, magusa juurest läheb aga tee tunnete väljendamiseni. Selleks sobivad magustoidud vaarikatest ja õuntest, eksootilised puuviljad ning eriti šokolaad, mis soodustab serotoniini tootmist. See on aga hormoon, mis kannab endas lõõgastumise ja rahulolu tunnet. Meelisõhtusöögis peaks leiduma kreeka pähkleid, õunu ja sellerit, viimane on tegudele õhutamise liider maitseainete seas.

    Peale tuleks aga juua hõõgveini. Lisage kuumutatud veini sisse kaneeli, muskaatpähklit, peotäis rosinaid, kuivatatud ploome, tsitrusviljade lõike ja mett. Jooge ühest pokaalist oma jumalikku jooki, mis koosneb eranditult erutavatest ainetest, ning unustamatu öö on teile tagatud.

  • Tahad rahuldustunnet kauem tunda? Siis varu otseseks tegutsemiseks armurohtusid. Araalia ehk kuradipuu, eleuterokoki või ženšenni tõmmis tõukavad kallima unejumala sülelusest otse su käte vahele. Kuid ole ettevaatlik, need preparaadid mõjutavad tugevasti vererõhku.

  • Olgu teie magamistuba mitte üksnes hubane, vaid just selline, mis äratab erootilisi fantaasiaid. Teadaolevalt on punane kire värv. Kuid kogenud naised kaunistavad oma sängi apelsinivärvidega, mis erutavad ja stimuleerivad sama hästi kui punane ning seejuures ei tekita alateadvuses ohutunnet.

  • Ja loomulikult saab kallimat võrgutada üksnes siis, kui ollakse eneses kindel. Maniküür, pediküür, uus soeng või pitsivaht — see kõik pole niivõrd tema, kuivõrd sinu enda jaoks, et tunneksid end vastupandamatuna — silmis vallatu tuluke, liigutustes aga kutsuv graatsia.

    Nendega olles ära küll aktiivsust ilmuta…

    Psühholoogid hoiatavad: osade vahetus magamistoas, kui naine pidevalt „jälitab” partnerit, viimane aga „põgeneb” tema eest, võib rikkuda seksuaalse tasakaalu ning hävitada kire. Niisiis pole tark jahimehe osaga üle pingutada. Eriti siis, kui mees on selline, kes absoluutselt ei luba kallil naisel voodis algatusvõimet ilmutada.

    Ole ettevaatlik, kui su väljavalitu on…

  • „artist”. Sellised ihaldavad igal pool tähelepanu keskmes olla. Seetõttu ei luba nad mingil juhul, et sina etendaksid voodis peaosa ja nemad oleksid vaid teisejärgulised.

    Seks „artistiga” on alati vaheldusrikas, sest nad mõtlevad pidevalt midagi erilist välja. Tõsi küll, vahel elavad nad oma rolli niivõrd sisse, et unustavad partneri sootuks — imetlevad vaid iseenda mängu. Sel juhul tuleta oma andekale kallimale meelde, et magamistuba pole mitte ühe näitleja teater;

  • “ülemus”. „Ülemusega” voodis olles tunned end alati „sekretärina”, kes peab täpselt täitma kõiki juhiseid. Kui ta teatab, et tahab oraalseksi, siis ole kena ja täida ta soov. Tema armastab peal-asendit? Ära vaidle vastu, ta ei andesta seda.

    Mõnele naisele ajavad sellised diktaatorlikud võtted kananaha ihule, teistele aga meeldivad — peamiselt nendele, kes arvavad, et mees on alati ja kõiges juhtiv, naine aga täidesaatja;

  • „rüütel”. Tema unistab imekaunist leedist, kes on õrn, tundeline ja tagasihoidlik. Seetõttu ei pälvi mitte ükski algatusvõime ilmutamise katse temalt heakskiitu. Mõningatel juhtudel võib ta isegi hirmunult põgeneda. Väljapääs on üks — tunda rõõmu partneri hellitustest, millega ta sind ohtralt üle külvab, mitte aga püüda ise midagi leiutada.