Mehe jaoks võib tõesti suur verekogus tunduda veidi hirmutav, aga kui sa nüüd saad teada, kuidas oma valudes vaevlevat naist oma väikemehega aidata, siis see ei tundugi enam nii hirmus, eks?

Seks päevade ajal leevendab naise kõhukrampe, mis muidu teevad nii pöörast valu, et võtab pisara silma ja kõik tavalised normaalsed tegevused on välistatud. Aga miks peaks siis seks selle vastu aitama? Sest orgasm vabastab õnnehormoone ja need leevendavad valu. Iga naine ei pruugi küll olla valmis päevade ajal väikemehe rammimiseks, aga see ongi hetk, kus mees saab oma fantaasia tööle panna ja naisele teistsuguste vahenditega orgasmi tekitada.

Kui teil on näiteks libesti otsa saanud, siis ei ole probleemi - päevade veri on ideaalne libesti! See võib kõlada õõvastavalt, aga kui sa selle värvile ei keskendu ja vaatad oma kauni naise silmadesse, siis ei olegi sellel mitte mingisugust vahet. Peale eelmängu saab kohe asja kallale asuda ja ei pea raiskama oma väärtuslikku aega libestiga jamamisele.

Osade naiste jaoks muutub menstruatsioon lühemaks, kui selle ajal seksida. Niiet mehed, miks mitte proovida? Mõtle, vähem päevi, kus naine hõljub emotsionaalsel ameerika mäel ja keeldub sealt alla tulemast, sest tema hormoonid takistavad teda.

Ja võib-olla on sinu naine üks nendest, kellel on päevade ajal parim seks, aga ta ei tea seda veel, sest te pole seda kunagi varem proovinud?

Nüüd on selleks õige aeg! Katsetage järele ja jagage oma kogemust ka siin.