“Hakkasin ühel hetkel tundma, et midagi on valesti. Mu naine muutus väga eemalolevaks ja imelikuks, seega tegin midagi, mida ei olnud ealeski kujutanud ennast tegemas, nuhkisin ta telefonis. Tõde oli šokeeriv — ta oli mitmetele meestele saatnud endast alastipilte ja üks neist meestest oli minu kauaaegne sõber. Lugesin natuke nende sõnumeid ja mu sõber oli kirjutanud: “Loodan, et nautisid seda sama palju nagu mina.”

Mu vererõhk tõusis lakke ja pisarad tungisid silma. Ma poleks seda iialgi oma naisest oodanud. Selle sõbraga oli mu naisel ka kohtumine kokku lepitud, lähedal asuvas kohvikus. Kui aeg kätte jõudis, läksin sinna kohale ja vaatasin neid kaugusest, suutmata seda uskuda. Ühel hetkel läksid nad kohvikust välja kõrvalisele tänavale. Läksin ka sinna ja jäin vaatama. Järgnev oli nagu mõnes maailmas kõige halvemas filmis. Sellel samal suvalisel tänaval tegi mu abikaasa mu sõbra püksiluku lahti ja edasist oskavad kõik ise ette kujutada.

Kui mu naine koju jõudis, karjusin ta peale ja ütlesin, et meie vahel on kõik läbi. Ta palus ja palus minult uut võimalust ning meie väikese tütre pärast olin nõus.

Sellest on nüüd mõni aeg möödas ja mu naine on väga pingutanud, et meie normaalne elu saaks jätkuda. Mina aga ei suuda temaga seksida, ma ei suuda temaga isegi suudelda, sest suudan mõelda ainult oma sõbra avatud püksilukule. Kõik on rikutud. Ma ei saa oma kallist naist suudelda, sest ma tean, kus need huuled käinud on…”

Allikas: The Sun

Lugejad, mis te soovitaksite sellel mehel teha?