“Appi, kui ma pole piisavalt hea, ei saagi meie suhtest asja!”
Naise peas käivitub armurõõme jagades sundmõte: kas tema partner ka olukorda täiel rinnal naudib. Seega ole avameelne ja anna teada, mis sulle meeldib ja mis mitte. Kiida enda naist!

“Ta võiks juba lõpetada …”
Mehed, pidage seda nüüd hästi meeles. Naised ei otsi kolmetunniseid seksimaratone, nende jaoks võivad need muutuda lõpuks veidi tüütuks. Õpi lugema tema kehakeelt. Kui ta ei reageeri enam nii nagu esimese poole tunni jooksul, siis on ehk aeg asi ära lõpetada?

“Kurja, kas ma ikka oma jalad ära raseerisin?”
Võib-olla ei pane sina seda kirehoos tähelegi, aga kui naine leiab oma jalalt seksi ajal ühe karva, siis ei suuda ta enam muule mõeldagi. Ilmselt tunneb ta end tõeliselt halvasti ja kardab, et muutub sinu jaoks ebaatraktiivseks. Näita talle, et sind ei huvita sellised asjad. Puuduta teda kirglikult!

“Ah, kuidas ma tahaks tutvustada talle pööraseid mänguasju ja fetišeid”
Ta võib sellest küll mõelda, kuid on paraku tegutsemiseks veidi liiga häbelik. Hea uudis — ligi kolmandik naistest mõtleb igasugustest vallatutest asjadest, kuid ei julge seda tunnistada. Mida rohkem sa huvi üles näitad, seda enam hakkab ta neist ka rääkima.

“Pagan, ma unustasin pesupulbri osta!"
Lepi sellega. Naise mõtted käivadki niimoodi ringiratast. Ühel hetkel mõtleb ta kelmikale fetišile, teisel aga sellele, millist pesuvahendit poest valida. Selles ei ole midagi imelikku.

Allikas: Men’s Health