Kui tunned, et teie sekselu pole juba ammu see, mis ta olla võiks ja mõtled heldimusega tagasi nendele aegadele, kus te võisite tundide viisi ameleda ja seksida ning teineteisest ära tüdinemine ei tulnud isegi mitte kõne alla, siis on olemas mitu head lahendust sellele murele.

Aitab tunnete peitmisest! Kui sa oled kurb ja õnnetu, aga kardad seda oma kallimale välja näidata, siis tegelikkuses sulgud sa aina enam enda sisse ja ükskõik, mida mees ka välja ei mõtleks, ei eruta see sind. Räägi ausalt välja, mis sind vaevab.

Räägi oma seksuaalfantaasiatest. Kui mees ei suuda sind rahuldada, siis tema süüdistamise asemel võiks vahelduseks mõelda, kas sa üldse oled talle kunagi rääkinud, mis sind erutab. Kui sa suudad talle juhiseid and ja oma keha kuulata, siis teie voodielu võib muutuda nii heaks, et varsti sa ei tahagi mitte midagi muud, kui ainult voodis hullata.

Ole ise rohkem avatud eksperimenteerimisele. Tihti naised ei julgegi oma eelistustest rääkida, sest kardavad, et mees solvub. Sa ei peagi talle täiesti otse ütlema, et sinu meelest on ta voodis jama ja midagi ei oska, keskendu pigem sellele, mida ta hästi teeb ning anna väikeseid vihjeid, kuidas ta suudaks sind mõnust veelgi rohkem oigama panna.

Lepi sellega, et pikaajalises suhtes ei olegi seks enam samasugune nagu alguses. Loomulikult tahaksid kõik inimesed, et seks oleks alati sama kuum nagu suhte alguspäevil, aga suurel osal juhtudest see nii ei ole. Lihtsam on sellega leppida ja mõelda välja lahendusi, kuidas saaks aeg-ajalt kogeda kuuma ja raju seksi.

Allikas: YourTango