Iseenesest mõistetetavalt ei ole kõik mehed ühesugused, kuid püüan siin ära tuua olulisemad punktid ja ehk leiad ka Sina siit enda jaoks midagi.

1. Mehed on voodis liiga isekad või dominantsed

Mul endal on küll äärmiselt ähmane pilt meeles sellest, kuidas armatseda mitte Tantristist mehega, kuid tean, et paljude naiste jaoks on see igapäevane reaalsus. Kui seks naisega on mehe jaoks lihtsalt naise sees mastrubeerimine ja suguakti kestvuseks on napp 4-8 minutit, siis naised, kas ei saagi orgasmi, teesklevad, või teevad meeleheitlike püüdlusi, et enne meest orgasmini jõuda.

Kui mehe jaoks on oluline saada kätte vaid enda ejakulatsiooniga kaasnev orgasm ja pärast seda magama jääda, siis naisele valmistab see suurt pettumust. Ma jätan siinkohal välja naised, kes ise seksi ei naudi ja nende ainus eesmärk on, et mees ejakuleeriks võmalikult kiiresti. Tihti on naistel kujunenud selline suhtumine seksi, kuna mees/mehed pole nendega kunagi kaua seksinud ja nad ei teagi, mis tähendab orgasm või mida tähendavad sügavad sisemised orgasmid.

Naised, kes siiski seksi naudivad, sooviksid olla pikkades vahekordades. Seks ei ole ralli orgasmini, oluline on nautida protsessi. Orgasm on küll kirss koogi peal, kuid see ei peaks olema ainus eesmärk. Loomulikult räägin ma hetkel Tantristlikest kogu keha orgasmidest, mitte ejakulatsioonist ja kliitoriorgasmist.

Tihti on mehed voodis liiga dominantsed ja see läheb osaliselt ka isekuse alla. Tantras öeldakse, et hea armastaja keskendub ainult oma partnerile ja loeb ta silmist iga tema soovi. Kui silmadest ja näoilmetest lugeda ei oska, siis on alati võimalus küsida. Mees peab olema tõepoolest voodis enesekindel, kuid mitte dominantne. Tantras öeldakse, et naine on värav ja mees on võti. Ilma võtmeta väravat ei ava, kuid selleks, et sisse saada, peab olema õige võti ja seda peab oskama õigesti keerata.

2. Lühike või olematu eelmäng

Iidsed kultuurid kirjeldavad meest voodis kui tuld, mis süttib hetkega ja põleb kiire leegiga. Naine on aga kui vesi, mis võtab aega, et üles soojeneda, kuid püsib siis kaua kuum. Ma tahan öelda, et voodisse minnes om mehed valmis tavaliselt üsna kiiresti, naistel võtab see protsess aga aega. Tõepoolest on olemas naisi, kes ei vaja eelmängu ja kui Sul on seda tüüpi naine, siis ei pea sellega pikalt tegelema. Valdav enamus naisi vajab siiski pikemat eelmängu. Mees ei tohiks ideaalis naise sisse tulla enne, kui naine on alt märg, mis näitab, et ta on erutunud. Osadel naistel võib esineda tupekuivust, kuid see on juba eraldi teema ja siis tuleks kasutada kindlasti looduslikke õlisid (nt kookosõli) libestamiseks. Kui mees siseneb tuppe, mis on liiga kuiv, võib see põhjustada tupes valu ja ärritust. Suhelge oma partneriga ja küsige, mis ja kuidas Talle meeldib. Seksist rääkimine ei ole tabu ja, kui Te ei saa seda isegi oma partneriga teha avatult, siis on küll midagi väga paigast ära.

3. Liiga vähe suudlusi

Partnerid, kes on kaua koos olnud, ei suudle enam nii tihti. Naised kurdavad, et me seksime küll aga miskipärast ei taha ta mind üldse suudelda. Suudlemine on üks imelisemaid asju, mida ma tean. Suudlemine aitab meil tekitada tõelist sügavat ühendust oma partneriga ja aitab kaasa sinu tervise ja heaolutunde hoidmisele. Suudlemisega balanseerime me energeetiliselt teineteist ja vahetame vajalikke hormoone. Suudlustega saab ära võtta valu, põletada kaloreid, tõsta enesehinnagut, pingutada näolihaseid ja suurendada õnnetunnet. Inimesed, kes regulaarselt suudelvad on palju tervemad ja õnnelikumad.

4. Naise kehal on ka teisi erogeenseid tsoone peale Yoni ja rindade

Naise kehal on veel palju erogeenseid tsoone ja tihti võivad need olla palju erutavamad, kui rindade ja Yoni katsumine. Tegelikult on alguses päris ebameeldiv, kui keegi hakkab kohe rinnanibusid ja Yonit katsuma, ilma, et oleks eelnevalt teinud tööd keha teiste erogeensete tsoonidega. Kohad, mis annavad naise kehal suurepäraseid mõnuaistinguid on: kael, kõht, küljed, selg, kannikad, käte siseküljed, peopesad, sõrmed, reite siseküljed, põlveõndlad, samuti jalalabad. Kui neid kohti eelnevalt silitada ja suudelda, ning seejärel liikuda rindade ja Yoni juurde, siis on naine tõenäoliselt juba väga erutnud ja peagi valmis ka vahekorraks.

5. Rutiin voodis

Tihti ütlevad naised mulle, et ma juba tean kõiki tema liigutusi ette, mida ta puudutab, mida ta suudleb, mis asendeid me teeme ja millal ta lõpetab. Mehed, olge voodis leidlikumad ja loomingulisemad.

Oluline on märkida, et kõige halvem aeg on seksida õhtul, kui kõik on väsinud ja loomingu jaoks pole lihtsalt jõudu. Nii nagu te kunagi ei läheks trenni või sauna väsinuna ja täis kõhuga, täpselt samuti tuleb suhtuda seksi. Parim aeg on seksida hommikul. Päevane seks on samuti õhtusest kordi parem. Väsinuna ja täis kõhuga ejakuleerivad mehed samuti kiiremini ja vahekorrad jäävad lühikeseks. Kui energiat on rohkem, siis on hea võtta seksi jaoks aega, katsetada uusi asendeid, kohti jne. Internetis on palju infot liikvel, et ennast pidevalt täiendada. Selle asemel, et Facebookis passida päevad läbi, tasub kulutada kasvõi 15 minutit mõned päevad nädalas ja ennast seksuaalsuse osas harida.

6. Liiga intesiivsed liigutused

Kui mees siseneb naise sisse, siis kõige kohutavam on, kui mees hakkab kiirelt edasi-tagasi hooga rapsima (ma ei leia siia paremat sõna). Lükates Lingamit jõuliselt ja kiirete liigutustega edasi-tagasi. Esiteks võib see valus olla, sest tihti läheb Lingam vastu emakakaela ja uskuge siin pole midagi mõnusat. Lingamit tuleks liigutada aeglaselt ja rahulikult, keskendudes 100% tundele, mida see mõlemale esile kutsub. Kui mees paneb sisse ainult peenise pea, saab ta stimuleerida G-punkti, lükates natuke sügavamale A-punkti ja tagant poolt sisenedes ka U-punkti.

Emakakaelast tulevad samuti väga võimsad orgasmid, kuid enne on vaja see avada. Kiired liigutused võivad olla väga head, kuid oluline on täpselt aru saada, mida sa parjasti teed, miks ja mis kohta Sa mõjutad. Selleks on vaja jälgida hoolega naise keha ja vaadata, kuidas see reageerib erinevatele liigutustele.

7. Naine teeb voodis kogu töö

Mehed, meile meeldib, kui Te meid voodis võtate ja olete enesekindlad. Kui mees viskab selili ja ütleb, et anna minna, siis pole selles midagi eriti seksikat. Pigem tekib tunne, et mees annab mulle võimaluse, et saaksin ennast ära rahuldada ilma, et ta peaks palju vaeva nägema. Peal olla on äärmiselt mõnus, kui see on üks osa seksist, sest siis on naisel tõesti võimalus saada emakakaela orgasme ja ka teisi orgasmi tüüpe. Kuid kui 7 päeva nädalas on sama seks, mees all ja naine peal, siis see pole sugugi erutav.

8. Mehed, kes enda eest ei hoolitse

Pesemata, karvased ja ülekaalulised mehed ei ole seksikad, vähemalt minu arvates. Ma ei tea ka siiani naisi, kes seda arvaksid, kuigi ilmselt on erandeid. Viisakas oleks trimmida karvu kaenla all ja ka Lingami piirkonnas. Kui mehed soovivad, et neile suuseksi tehakse, siis on hea, kui hambavahe pole pärast karvane. Pesemine on ka väga väga oluline, kaenaalused ja intiimpiirkonnad tuleks hoida puhtana ja kindlasti need ära pesta enne vahekorda. Samuti on oluline, et mees hoolitseb oma tervise eest, sööb mõistlikult ja tervislikult, käib trennis ja hoiab ennast vormis. Mees ei pea olema ilueedi, kuid enda eest hoolitsemine normaalsuse piires on vajalik kõigile.

9. Mees tuleb liiga kiiresti ja jätab naise orgasmita

Ma mõistan mehed, et kõigil vahel juhtub, et te saate orgasmi enne, kui Teie partner (kuigi Tantras seda ei peaks juhtuma). Palun ärge keerake peale seda lihtsalt naisele selga. Naisele jääb kehasse äärmiselt ebameeldiv tunne sisse, kui Te poole pealt minema jalutate. Teil on lisaks Lingamile ka veel suu ja kaks kätt, olge loominguline ja tegelega oma naisega ka peale seda, kui Te ise olete ejakuleerinud.

NB! ÄRGE KUNAGI PEALE SEKSI JALUTAGE LIHTSALT ÄRA, ET NÄITEKS TELEKAT VAATADA.

Veel olulisem, kui seks ise, on hoida peale seksi oma partnerit kaisus ja olla tema jaoks kohal. Sellega võidate Te iga naise südame!

10. Mehed ei tee omale selgeks naise anatoomiat

Valdav osa mehi teab naise Yonist kliitorit, osad on kuulnud ka G-punktist, kuid tavaliselt sellega asi piirdub. Naised võivad saada 7 erinevat orgasmi tüüpi. Hea on teha endale selgeks naise seksuaalanatoomia ja kui Sa seda mõistad, siis saad Sa ka palju paremaks armastajaks.

Mehed, see ei ole Teile hinnagute andmine ega ka kriitika. Siin on soovitused, mida Te saaksite voodis teistmoodi ja paremini teha.

Autor: Katrin Silman/Alkeemia arhiiv