Kui sina oled üks neist, kes nagistab voodis ainult kord kuni kaks nädalas, siis on need soovitused just sinule.


Kliitori massaaz on mehe salarelv naise hullutamiseks


75% naiste orgasmidest on just kliitori kaudu, kus lõppeb ligi 8000 närvi. Kliitorimassaaž on oluline, et naine saaks hullamise ajal võimsa orgasmi. Käe või keelega kulub selleks ligi 20 minutit. Vibraatoriga vaid mõni minut. Ära unusta kliitorile rohkelt veebaasil valmistatud libestit panna.

Tupekuulidega võimsamad orgasmid


Tupekuulid treenivad vaagnapõhjalihaseid. Kõik teavad, et meestele meeldib tihe rohkem. Ent lisaks sellele tugevnevad naise orgasmid ja väheneb põiepidamatuse mure. Sünnitanud naiste vaagnapõhjalihased lõtvuvad ja vajavad toonuse taastumiseks harjutuste tegemist. Algaja eimese tupekuuli raskuseks võiks olla kuni 60 grammi, edasijõudnudle 7090 grammi ja eriti treenitud naisele 100+ grammi. Hea tupekuul on valmistatud meditsiinilisest silikoonist ja võngub liikumise ajal.

Erektsiooni pikendavad ja peenist suurendavad sekslelud

Kuna mehed jõuavad orgasmini oluliselt kiiremini, on naise järele ootamisel suureks abimeheks peeniserõngad, mis pikendavad erektsiooni kestvust ja jäikust. Eriti mõnusad on peeniserõngad, mis masseerivad vibreerides hullamise ajal naise kliitorit.

Rollimäng on parim viis partneri käima tõmbamiseks

Sekspesu annab selge signaali, mis järgmisena toimuma peaks ja taganemisruumi ei ole. Rollimäng on üks põnev viis suhtesse särtsu lisamiseks. Ulakas õde, vallatu koolitüdruk, eest kaetud, tagant avatud läbipaistev pesu… kõik erutavad meeli.

Härra doktor… te kutsusite mind?



Orgasmikreemid teevad mehe eest pool tööd ära

Orgasmikreeme tuntakse kui vedelaid vibraatoreid. Need erutavad naist ja teevad erogeensed tsoonid tundlikumaks.

Tule e-poodi ostlema.

Vallatuid naudinguid,

Must Panter


Jaga
Kommentaarid