Paarid nahistavad keskmiselt 33 sekundit kuni 44 minutit. Mediaan on aga 5,44 min. Meest suunatakse kiiremale lõpule erinevate naudinguid imiteerivate häälitsustega, nagu oiged, kiljumine ja ohkimine ... Teisisõnu, tehakse kõik, et ühine hullamine ükskord ometi lõppeks. Seks lõppebki reeglina siis, kui mees saab orgasmi.
Nii, mehel kulub 5,44 minutit, aga naised vajavad umbes 20 minutit, et orgasmini jõuda. Sellepärast naised teesklevadki orgasmi. Aitab sellest!
Teadvusta naise kliitori rolli orgasmi saamisel. 75% naiste orgasmidest saadakse just nimelt kliitorit stimuleerides. Käe või keelega masseerides kulub selleks 20–40 minutit, aga kliitori masseerijaga vaid mõni minut. Massaaž on nauditavam, kui kasutada rohkelt vee baasil valmistatud libestit. Näha oma kallimat tõeliselt erutatuna on võimas nauding!

Kuna mehed saavad orgasmi oluliselt kiiremini kui naised, siis on erektsiooni pikendamiseks olemas suurepärased abilised peeniserõngad, mis hoiavad mehe ejakulatsiooni tagasi. Peeniserõngas ei tee orgasmi lahjemaks … otse vastupidi! Kui naine on juba tipus, tõmba rõngas ära ja nautige koos võimsat orgasmi!

Miks mõned peeniserõngad vibreerivad?

Vibratsioone on vaja naise kliitori masseerimiseks. Nimelt on seal ligi 8000 närvi, mida on rohkem kui kusagil mujal.

Naise vaginaalne tundlikkus väheneb pärast sünnitust lõtvunud tupelihaste tõttu. Tupekuulid toetavad tupelihaste toonuse tõstmist ning orgasme kogetakse võimsamana kui eales varem.

NB! 75% naistest saavad orgasme just kliitorit stimuleerides ja mitte vaginaalselt.

Too oma suhtesse särts tagasi!

Tutvu kogu valikuga e-poes.

Vallatuid naudinguid!

Sinu Must Panter


Jaga
Kommentaarid