Ma tahan, et sul oleks hea
Lihtne, kuid tabav. Ideaalne moodus naisel lõdvestuda aidata ning näidata, et tegi sinuga voodisse tulles õige otsuse.

Mulle meeldib, kuidas sa häälitsed
Vahel tunneb naine end ebakindlalt, kui ta seksi ajal hääli teeb — sinu asi on talle kinnitada, et igasgused häälitsused on äärmiselt teretulnud. Nii paned ta end vabamalt tundma ja naine, kes end voodis vabalt tunneb on tõeline aare.

Sul on nii kuum…
See võib olla tema tagumik, kõht, kael, selg, puusad… Vali kehaosa, mida ise jumaldad või kehaosa, millega naine ise rahul on. Aga ole ettevaatlik — kui sa seda enesekindlalt ja kiindunult ei tee, võib naine su komplimendist midagi hoopis muud välja lugeda.

Sa maitsed nii hästi
Paljud naised tunnevad end kohmetult, kui mehed “alla rändavad”, ent kui kinnitad talle, et naudid kasvõi tundide kaupa suuseksi tegemist, siis aitab see tal naudingule keskenduda ja tippu jõuda. Jah, see võib kõlada pisut imelikult, kuid iga naine tahab seda kuulda!

Mida sa hetkel ette kujutad?
See küsimus võib naise keelepaelad valla lasta ja sa kuuled tema kõige erutavamatest fantaasiatest.

Ahh, kui hea!
Mida naine ka parajasti ei teeks — kui see sulle meeldib, siis anna teada. Positiivne tagasiside on julgustav ja innustav ja sul ei oleks ju midagi selle vastu, kui naine seda “head” veel innukamalt teeks, mis?

Su nahk on nii pehme ja sile
Naised veedavad päris palju aega end raseerides ja kreemitades, nii et kui keegi tulemusi tähele paneks ja hindaks, oleks see äärmiselt teretulnud.

Ma tahan suudelda iga sentimeetrit su kehast
Naised armastavad eelmängu ja hellitusi. Isegi, kui sa tegelikult ei taha päris iga sentimeetrit ta kehast musitada, teab ta nii siiski, et su süda on õiges kohas.

Mul pole kunagi varem nii hea olnud
Naine tahab end tunda erilise ja ainulaadsena. Kui ta teeb midagi voodis paremini kui keegi teine iial varem, siis anna sellest lahkelt teada.

Sa oled nii kuradi kuum!
Lihtsalt nii ütlegi. Vandumine aitab su mõtet veelgi rõhutada, kuid ära liiale mine. “V**** kui kuum sa oled” pole päris see…

Naised, mida teie voodis enim kuulda tahate?

LOE VEEL:


Allikas: askmen.com