1. Naised on vaadanud piisavalt seebikaid, et teada, kuidas asju teha. Võib-olla peaksid mehed siiski natuke rohkem neile “mõttetutele naiste filmidele” tähelepanu pöörama, kas pole?

2. Naised on harjunud valeinfot jagama. Kuna mehed pommivad naistelt baarides pidevalt telefoninumbrit välja, siis on naised juba sellega harjunud ja ilmselt endale ka sellisteks puhkudeks “teise mina” välja mõelnud. Saladuste hoidmine pole mingi probleem!

3. Kui naine saabub koju küljes võõras lõhn, siis “käis ta parfüümipoes uusi tooteid testimas”.

4. Naistel on palju rohkem tooteid pattude peitmiseks. Olgu selleks siis puuderkeemid, peitepulgad, kreemid või misiganes. Pesu pesevad ka ju enamasti naised ise. Seega jälgede segamiseks on võimalust küll ja veel!

5. Naised on emotsionaalselt intelligentsed ja saavad aru, kui nende partner kahtlustab midagi. Oodata, kuni katastroof saabub? Muidugi mitte! Naised hakkavad juba varem tegutsema ja väldivad seega olukorda, kus mees nende peale isegi pahaseks saada jõuaks.

6. Naised ei kasutaks sellistes olukordades oma krediitkaarti. Veider sisseregistreerimine kuskile võõrasse hotelli keset ööd? Ole nüüd!

7. Ei mingeid videosid ega pilte! Naised suudavad mõelda kaks sammu ette. Seega teavad nad väga hästi, et oma salajasi kohtumisi ei salvestata! Isegi mitte selleks, et sõbrannade ees uhkustada.

Allikas: Women’s Health Magazine