Niisiis, oled Sa oma võimetesse vankumatult uskuv või mitte – järgnev lugu räägib ekstaasi kujunemisest.

Kõige lihtsam on ‘esimesse naudingufaasi’ jõudmist märgata muidugi oraalseksi käigus.
Kliitor paisub ning tuleb rohkem esile, häbememokad muutuvad pisut tumedamaks ning tupp hakkab eritama erilist lõhna (millele peaks koheselt järgnema ka niiskumine).

Kes naise orgasmist teadustööd tahaks kirjutada, võiks piiluda ka naise sisemusse – niiskudes tupeseinad paisuvad, samuti muutub märgatavalt tumedamaks ka värvus.
Tupe paisumist (seinad muutuvad vetruvaks ning justkui vedelikuga täidetuks) tunneb ka füüsiliselt, näiteks keele või sõrmede abil.

Esimese faasi sümptomid peaks muutuma selgelt äratuntavaks umbes 10 minuti jooksul alates hellitamisest – kui seda ei juhtu... Siis, nojah.
Sa kas ei tea, millega tegeled, või vajab Su naine midagi muud – oota veel pisut ning kui ikka midagi märgata pole, võta risk ja küsi järele.

Esimene faas ei kesta kuigi kaua, üsna kohe tulevad esile uued muutused.

Juhul, kui Sinu naise sisemised häbememokad ulatuvad suurte häbemokkade vahelt välja piiluma, võid märgata nende nende paisumist ning avanemist (eemalduvad üksteisest) – just seda nimetataksegi ‘lootose avanemiseks’ või võrreldakse tiibu avava liblikaga.

Oraalseksi käigus oled ilmselt keele või sõrmedega väikesed häbememokad teineteisest juba eraldanud – niisiis võib see ka nägemata jääda.

Kindlasti on märgatav aga rinnanibude kõvastumine ning nibu ümbritseva pruuni ala paisumine. Nibude kõvastudes (muide – oled Sa üldse märganud, et need paisuvad ükshaaval, mitte korraga?!) tõmbab tume ala esmalt kokku, justkui krimpsu.
Seejärel hakkab see aga laienema ning ülejäänud rinnast kõrgemale tõusma, rinnanibu jätkab paisumist (nii laiusesse kui kõrgusesse) ning rinna ‘valge’ piirkond muutub järjest tundlikumaks (võid prooviks sinnapoole jahedat õhku hingata – Su naine tunneb seda ning kui nibu järsult suureneb/kõvastub, võid selles kindel olla!).

Seejärel peaks hakkama kiirenema naise hingamine (keha nõuab rohkem hapnikku, pulss tõuseb ning südamelöögid tugevnevad) ning ülakehale ilmuvad esimesed punakamad laigud.
Mõni naine muutub selgesti märgatavalt lapiliseks, teisel on näha vaid õrnalt roosakamad täpikesed, mis liiguvad üle kaela näole (põsed ja kõrvald hakkavad punetama!) ning rindadele.

Mida kiiremaks ning tugevamaks hingamine muutub, seda lähemal on naine orgasmile – tema lihased tõmbuvad pingule ja lõtvuvad, ta käed otsivad tegevust (sasivad Su pead või haaravad pihku lina), anuse- ning tupelihased hakkavad aeglases, kindlas rütmis kokku tõmbuma ning ta hakkab oma reielihaseid pingutama.

Selle faasi kestvus on naistel väga erinev – mõnel paar minutit, mõnel aga hoopis-hoopis kauem. Kuni hoo raugemist täheldada pole, on kõik korras ning Sinu tegevus igati asjakohane.

On naisi, kellel on harjumuseks vahetult enne orgasmi saabumist sügavalt sisse hingata ning seejärel hinge pikalt kinni pidada, keha üleni pinges – ära karda, ta ei lämbu, vaid säästab jõudu – teised oigavad, kisendavad või ahmivad paaniliselt õhku, suutmata päris kontrollida oma käte liikumist (nn. ‘vehklemisharjutused’) ning siis... Tupelihased tõmbuvad üha tugevamalt ning tuntavamalt kokku, pigistused kestavad kauem ning pingulduvad reielihased ning kuklasse lükatud pea (või ettepoole tõmmatud ülakeha) koos juurdekuuluva hääleka väljendusega annavad märku orgasmi saabumisest.
Keha läbivad värinad või vapped (ei pruugi alati nähtavad olla) ning seejärel ta lõtvub – et kergelt võpatada, kui puudutad ta tuppe või kliitorit...

Ja siis tõstab ta oma lapilise näo, vaatab säravate silmadega Sulle otsa ning Sa tead, et olid hea – nii lõpmata hea...