Põhjalik eeltöö

Õrnema sugupoole puhul kehtib üldtunnustatud käibetõde, et positiivse seksuaalse elamuse saamiseks tuleb nad romantilisse konditsiooni viia. Kuna jõulude ja aastavahetuse perioodil leidub alati suurepäraseid üritusi, siis peaks meeleolu loomisega juba varakult peale hakkama. Vii oma partner paari nädala jooksul teatrisse, restorani õhtustama, romantilist filmi vaatama, kontsertile või lihtsalt jalutama. Selliste ootamatute tähelepanuavaldustega tekitad naises arusaama, et parem osa on veel tulemas ning temagi hakkab sulle võrdväärset kingitust otsima. Samas tuleb meeles pidada, et sellisele eeltööle peab järgnema ka väga õigesti valitud kingitus!Õige kingitus, isegi kui ta hoolikalt ja edukalt valitud on, kaotab oma väärtuse vales pakendis ning vale kinkimismeetodi juures. Kui sa ise ei ole suurem asi pakkija, siis lase seda teha poemüüjal või mõnel sõbrannal, sest naised on sellistes valdkondades tunduvalt kogenumad ja osavamad. Kingituse võid jätta vargsi kuuse alla või anda üle mingil erilisel hetkel, näiteks romantilisel õhtusöögil. Kingitust ei visata kunagi kilekotiga naisele sülle, pomisedes moka otsast:“Häid jõule!”, sest nii võib juhtuda, et pead jõuluöö diivanil veetma.

Üllata!

Näita ennast sellisest küljest, millest su naisel aimugi ei ole. Kirjuta talle luuletus, vii ta stiilipeole ja kutsu talvisesse metsa jalutama. Lisaks võite minna koos suusatama või uisutama. Ühine sportimine liidab partnereid ning väljast külma käest tulles soovib iga naine oma mehe kaisus üles soojeneda. Eelnevalt võid ka hõõgveini ja pipargoogid koju valmis osta, see näitab, et oled õhtut pikalt planeerinud ja naine soovib kindlasti sulle omapoolset kingitust teha. Ära ainult liiga pikka suusamaratoni planeeri, sest peale mitmetunnist suuskadel rassimist ei suuda ka kõige romantilisemalt meelestatud naine seksile mõelda.

Tee järeleandmisi!

Kui naisel on tekkinud plaan jõuludeks ema või aastavahetuseks sõbrannad külla kutsuda, siis ole sellega nõus, kuid kindlasti kauple kompensatsiooniks üks õhtu, mil te kahekesi olla saaksite. Nii annad sa märku, et sul on kindel plaan midagi erilist teha ja et asja veel salapärasemaks muuta, siis võid pillata ka üksikuid juhuslikke vihjeid. Osta näiteks ämmale ja naisele teatripiletid ning ütle, et sul on vaja teatud asju ajada. Kodus jäta juhuslikult vedelema pakkimispaberit ja lindilõike. Selles ei ole midagi imelikku, kui su kallikene juba samal õhtul saladuse väljauurimiseks oma naiselikud võlud mängu toob.

Kodust minema

Üks tore üllatus on ka aastavahetuseks välismaale sõitmine. See nõuab küll suuri kulutusi ning pikka planeerimist, kuid kokkuvõttes tasub end kindlasti ära. Reisil olete te pidevalt kahekesi koos ning see mõjub suhtele värskendavalt. Kui sa suudad oma naist reisiga ootamatult üllatada ja ta ei jõua sulle kingitust valmis vaadata, siis on sinu käes veel üks trump. Nimelt on naisel sulle reisi ajal raske märkamatult kingitust osta ja seetõttu on üsna loomulik, et kingituse puudumist kompenseeritakse voodis.

Õiged kingitused

Kui sa ei tea oma naise soove, siis on üsna raske talle meelepärast kingitust osta. Üldiselt võib naisele jõuludeks ehteid ja parfüüme kinkida, kuid taoliste kinkide puhul on soovitav enne mõne naise sõbrannaga konsulteerida. Väga head on ka kingitused, mis vihjavad teie ühisele tulevikule ja edasisele kooselule ning kingitused, mis näitavad, kui hästi te oma naist tunnete. Igal juhul on soovitav oma naise tutvusringkonnas natuke detektiivitööd teha ja uurida, mis temas kõige suuremat vaimustust tekitaks. 

Valed kingitused

Mitte kunagi ei tohi kingitusest sellist muljet jääda, et kinkija on ostnud selle iseendale. Seega ei sobi kingituseks igasugused voodimänguasjad ja uus seksikas aluspesu, sest naine arvab, et mees vihjab niimoodi igavale voodielule ja üritab taoliste kingitustega naist enda jaoks huvitavamaks muuta. Vältida tuleks ka kahemõttelisi kinke, nagu näiteks spordiklubi või solaariumi aastapilet, mida saab lahti mõtestada kui soovitust: „Võta oma kehaga midagi ette!” Jõulude ajal ei ole kombeks kinkida ka praktilisi esemeid, raha ja  raamatuid. 

Planeeri aega!

Kogu selle jõulude ja aastavahetusega tegelemise tuhinas ei tohi sa aga ära unustada inimest, kelle jaoks sa seda kõike teed. Hakka juba varakult planeerima, millisel päeval sa oma naist üllatada soovid ning jaga oma aeg nii, et naine midagi aru ei saaks. Näiteks vii naine ühel õhtul välja sööma ja järgmisel päeval tegele kingituste ostmisega või oma jõuluüllatuste ettevalmistamisega, sest pöörates naisele mõõdukalt tähelepanu, uinutad sa tema valvsuse sinu tegemiste suhtes. Kui sa aga kulutad kogu oma aja ja energia sellele, et jõulud ja aastavahetus perfektselt välja tuleksid, jättes oma naise unarusse, siis võib ta sinu järele nuhkima hakata ning sinu saladuse paljastada.