“Mul on kohe mitu probleemi, mida tahaks südamelt ära saada. Esiteks, ma olen 24aastane, mul on imeline naine, kes on minust ainult aasta vanem ja ma armastan teda väga. Kuid juba meie suhte alguses tekkis meil jama, minu erektsioon lihtsalt ei püsinud, ükskõik, mida ma ka ei proovinud.

Teiseks, ma käisin oma sõpradega hiljuti Tais surfamas ja petsin oma naist. Nüüd on mul kohutavad süümepiinad. Ja mis eriti kohutav — selle tailannaga seksides mul küll mingeid erektsiooniprobleeme ei ilmnenud.

Ma tunnen ennast väga halvasti. Lubasin endale, et see jääb ainult üheks kõrvalhüppeks, millest mu naine kunagi teada ei saa, aga samas… tahaks näha, kas mul teiste naistega tekiks ka erektsioon. See on põnev ja samas väga hirmutav.

Peale Taist tagasitulekut hüppasin oma naisega linade vahele ja ehkki ta oli seksikas ning erutas mind väga, siis sama jama kordus, mu erektsioon kadus. Minu meelest see tailanna ei teinud midagi teistmoodi, aga temaga koos olles oli mul ikka kivikõva.

Ma ei tea, mida teha. Ma armastan oma naist, aga meie seksielu on päris halb. Kas ma peaks ta maha jätma ja leidma naise, kellega mu erektsioon püsiks? Või leppimagi sellega, et mul vajub ära?"