"Olen 48 aastane mees, minu naine on üheksa aastat noorem, ta on 39 aastane. Sel aastal olin ma komandeeringus ja jõudsin koju tagasi varem, kui oleksin pidanud.

Tahtsin oma naist üllatada, kuid hoopis mina sain üllatuse osaliseks. Koju jõudes kuulsin ma ülevalt korruselt hääli. Läksin vaatasin, et mis toimub, ja mu naine oli meie abieluvoodis paljalt koos teise naisega, kes on tema vallaline kolleeg.

Ma olin šokeeritud, aga samas sain aru, milles asi. Me ei ole mitu aastat minu haiguse tõttu seksinud ja mu naisel on ka vajadused. Arutasime seda pärast ja ma ei olnud vihane ega midagi. Ta ütles, et armastab mind väga ja kolleegi vastu tal tundeid ei ole. Otsustasin, et sel juhul võib ta selle naisega edasi olla ja mind see ei sega.

Sain isegi selle naisega sõpradeks. Me läksime kolmekesi isegi ühele väikesele nädalalõpu väljasõidule.

Naised läksid õhtul veini jooma ja mina läksin magama, sest olin pikast sõidust väsinud. Ma olin ärkvel, kui nad tagasi tulid, kuid loomulikult teesklesin magamist. Kuulsin, kuidas nad mu kõrvalvoodis seksisid.

Hommikul vara tundsin ma puudutust. Sain kohe aru, et see ei ole minu naine. Loomulikult ma mingis mõttes erutusin, ja kuigi ma ei saanud oma naise kolleegiga seksida, suudlesime me pikalt ja ta lasi mul end katsuda. Hiljem sosistas ta mulle kõrva, et viisin ta orgasmini.

Ta ütles, et ma sellest oma naisele ei räägiks. Siis läks ta vaikselt uuesti mu naise kõrvale magama.

Ma olen nii segaduses ja tunnen ennast tohutult süüdi. Ma ei tea, mis ma edasi tegema peaks. Kas ma peaksin äkki oma naisele sellest ikkagi rääkima?"

Allikas: The Sun