Mitmed nendest suurtest vigadest võivad juhtuda nii, et mees ei saa isegi aru, et ta midagi valesti teeks. Teadmatuse võib ju esimene kord andeks anda, kuid kui sellised vead korduma hakkavad, ei taha ükski naine enam selle mehega voodit jagada.

Sa ärritud ja vihastad, kui sina tahad seksi, aga naisel ei ole isu

On teada-tuntud, et mehed mõtlevad rohkem seksist ja ka tahavad seda rohkem teha. Kuid ka naise olemusega on vaja arvestada. Mida rohkem sa ennast peale surud ja mida enam sa ärritud, kui oma tahtmist ei saa, seda vähem tahab naine sinuga asjatada. Kui sa vihastad iga kord, mil sa seksi ei saa, hakkab naine kiiresti eelistama erinevaid mänguasju, et ise ennast rahuldada.

Sa ei pühendu piisavalt eelmängule

Seda tegevust peavad mehed vahel tüütuks ja igavaks, kuid see on täielikult su enda süü. Mees peaks olema loov ja ei ole seksikamat vaatepilti kui mees, kes naudib naise erutamist erinevatel viisidel. Kui mees näeb eelmänguga vaeva ja ei mõtle egoistlikult ainult seksile, on palju suurem tõenäosus, et ka naine erutub ja tahab sind.

Sa oled ülbe ja oled kindel, et sinu püksis olev varustus on parim

Ülbe olek ei tule mitte kuskil kasuks, eriti veel voodis. Elu on näidanud, et mida enesekindlam ja uhkem on mees oma oskuste üle voodis, seda kehvemad need tegelikult on, kui päriselt asjaks läheb. Paljudele meestele meeldib kiidelda, kui hästi nad naisi rahuldavad. Millegi pärast on sellised mehed voodis olles päriselt vägagi kohmetud ja tihti vajub neil hoopis ära.

Sa ei keskendu piisavalt, et päriselt kuulata, mida su voodikaaslane soovib

Vahel arvavad naised ekslikult, et mees teabki täpselt, mida naine sellel hetkel tahab. Sellisel juhul on süüdi naine, kes ei ütle, mis talle tegelikult meeldiks. Kuid kui sa oled sedasorti mees, kellele on korduvalt öeldud mida teha ja sa lihtsalt ei tee, sest arvad, et “sina tead paremini”, siis on aeg selline lollus kohe lõpetada.

Sa kardad liiga palju oma “esitluse” pärast

Ülbest mehest järgmine õudukas on väga häbelik mees. Vähe sellest, et naine peab pikalt vaeva nägema, et sellel vaesel vennikesel üldse tõuseks, peab ta teda ka julgustama. Ükski naine ei taha voodis ema mängida, see on kohutavalt ebaerutav. Kui sa ei ole palju voodielu harrastanud, siis lihtsalt uuri naiselt, mis talle meeldiks ja proovi niimoodi teha.

Sa arvad, et kuna ta ei taha seksida, siis ta pole enam sinust huvitatud või petab sind

Naistel sõltub seksiisu tujust. Kui sa tead, et tal oli töö juures raske päev, või tal on menstruatsioon, või on ta vähe maganud, siis miks sa peaksid üldse arvama, et ta sind petab. See on ju täielik rumalus. Kui mees niimoodi mõtleb, on põhjus hoopis tema enda ebakindluses.

Sa eeldad, et peaksite mõlemad saama iga kord vahekorras orgasmi

Mõte sellest, et alati peab orgasmi saama, tekitab mõlema osapoole jaoks pinget. Laske ennast vabaks. Teineteise mõnusat intiimset lähedust võib nautida ka ilma meeletut orgasmi kogemata. Mees ei tohiks olla solvunud, kui vaatamata tema suurtele pingutustele ei saa naine igakord orgasmi. Vahel lihtsalt juhtub nii ja igakord ei ole põhjus üldsegi mehes.

Allikas: Awarenessact