10 naist allikas Cosmopolitan kirjeldavad ausalt ja avameelselt, mis tunne on nende meelest orgasmi saamine.

"Mul on tunne, et mu vagiina tõmbub kokku ja lõtvub samaaegselt. Seda tunnet on keeruline kirjeldada. See on nagu maailma suurim vabanemine, mis toob naeratuse pikaks ajaks näole," on esimese kirjeldava naise arvamus.

"See võib nüüd kõlada küll väga imelikult, aga teate seda tunnet, kui olete pikalt oma number üht häda kinni hoidnud ja lõpuks ometi saate tualetti minna? Vabaks laskmine tekitab kergelt kõditava tunde, eks? See on nagu see tunne, aga veel kõvasti intensiivsem."

Kolmas naine on kogenud midagi eriti võimsat: "Orgasmi saades on mul tunne, nagu minu vagiinast jookseks läbi elektrivool, mis annab elektrit igale rakule mu kehas. See on ülim tunne."

"See on nagu Ameerika mägedel sõit. Pinge muudkui kruvib ja kruvib, hetkeks kõrgustes seisatades tõuseb adrenaliin lakke ja alla sõites on meeletu kergendus. Orgasmiga on umbes samamoodi," arvab neljas naine.

"See on korraga nagu naermine, nutmine ja aevastamine!"

"Alati, kui ma orgasmi saan, tunnen ma end nagu maailma võimsaim kosk. See kõlab võib-olla rõvedalt, aga ma tõesti tunnen end sel ajal purskamas galloneid vett. Päriselt muidugi minu seest vedelikku ei tule (mitte, et ma ise teadlik oleks) aga tunne on küll selline..." ei ole kuues naine kirjeldusega kitsi.

"Orgasmi ennast on raske kirjeldada, see on segu millestki magusmõrkjast, aga peale seda oleks mu kliitori sees nagu uus elu, keegi, kes üritab sealt põrgatades välja saada."

Kaheksas naine kirjeldab oma kõige võimsamat tunnet humoorikas võtmes: "Teate ju küll, kui selg kohutavalt sügeleb ja sa muudkui kratsid ning kratsid, aga ei leia seda õiget kohta? Aga siis sa ühel hetkel leiad!"

"See on šokiseisund, kus sa ühel ja samal ajal tunned kõike ning mitte middagi."

Viimase naise meelest on orgasm nagu suur sisemine plahvatus: "See algab mu kõhust ja liigub siis allapoole, kuni leiab tee kliitorini ja siis terve mu keha plahvatab."