Kuid järjest enam on naised hakanud suhtes mõistma, et ka nende vajadused on olulised ja nad tunnevad, et sooviksid ka ise seksuaalvahekorda täiel rinnal nautida. Mehed, järgnevad kaks viisi näitavad teile ära, kas naine sai ikka päriselt orgasmi või ta hoopis teeskles:

Vagiina sisemus tõmbub orgasmi ajal kokku

Naine ei saa seda kontrollida, kui ta saab vaginaalse orgasmi, siis tõmbub tema vagiina märgatavalt kokku ja mees peaks seda tundma. Kuna see juhtub tahtmatult, siis ei saa naine seda teeselda. Kuid selle juures on üks AGA — seda ei juhtu iga kord, kui naine orgasmi saab. Osadel naistel ei juhtu seda, aga nad saavad ikkagi orgasmi. Kuidas siis aru saada, kas naine teeskleb või ei?

Siin tuleb käiku teine viis. Kuna naine võib saada nii vaginaalse kui klitoriaalse orgasmi, siis teine viis ongi seotud klitoriaalse orgasmiga.

Kliitor muutub peale orgasmi ülitundlikuks

Lihtne moodus, kuidas saada teada, kas naine sai klitoriaalse orgasmi, on puudutada peale arvatavat orgasmi õrnalt naise kliitorit ja jälgida, milline on reaktsioon. Kui naine otseselt kuidagi ei reageeri, tähendab see, et ta ei saanud orgasmi või väga harval juhul, et ta on orgasmist lausa oimetu. Pigem siiski esimene variant. Ja kui puudutus paneb naise lausa hüppama, võid olla kindel, et viisidki ta tippu.

Allikas: YourTango