Asi on numbrites

Mis parata, armukeste arv loeb. Kui enne abielu võis naisel olla vaid paar kallimat, siis pärast lahutust lisandub neid veel vähemalt sama palju.

Palju praktikat

Vanem naisterahvas on olnud mitmes suhtes või abielus. Ta teab, kuidas meest õrritada ja õigesti kohelda.

Teab, mida tahab

Jah, nii lihtne see ongi. Kogenud naine on juba kõike näinud ja järele proovinud ning teab, mis teeb talle head. Niimoodi ei pea meest pikalt mõtisklema teemal, kuidas talle voodis läheneda. Ta annab ise teada, mida mees peab tegema.

Naudib seksi sama palju

Vanem naine on üldjuhul olnud juba abielus või pikemas suhtes ja tal on lapsed. Seega ei viitsi ta tihtipeale tõsise suhtega vaeva näha. Pigem otsib ta lõbu ja vabadust. Seega saab nautida temaga kohustustevaba seksi.

Teab, miks seks on hea

Võib-olla oli ta pikaajalises suhtes ning seksis viimastel aastatel haruharva. Ühesõnaga — kõik on võimalik! Just seetõttu teab naine, milleks on vaja armatseda. Ja teha seda regulaarselt.

Ta on hea õpetaja

Vanem naine ei häbene öelda valju häälega välja, mida ta tahab. Ja kui mees ei oskagi kõike kohe alguses, siis ostab proua vajadusel raamatuid ja lelusid kokku. Kõik puhtalt teadmiste saamise eesmärgil!

Ta on kompleksivaba

Kui nooremad neiud pabistavad hirmsasti enda kõhukese või millegi muu pärast, siis vanem naine ei viitsi enam muretseda. Ta armastab enda keha.

Allikas: Your Tango

Jaga
Kommentaarid